Sonia Rykiel f/w 2010



Sonia Rykiel höst/vinter kollektion föll mig inte riktigt för smaken. Det är lite för mycket piff & puff. Men jag gillar själva märket Sonia Rykiel annars.

13.58

Hej bloggen!

Har inte bloggat nu på ett tag för jag har varit på sjukhuset & sånt. Men nu är jag iaf hemma och har inga planer på att åka tillbaka. Har fortfarande ont i huvudet med jag behöver inte vara på sjukhuset iaf :)

Det händer inte så mycket för mig idag, sitter och tittar på Harry Potter, för jag är fortfarande sjuk. Men här kommer en webcam-bild.


Svinalängorna

Tänkte precis på filmen Svinalängorna som har premiär den tionde december 2010. Jag är med i den och har rollen som Eva, spelar huvudpersonens simkompis & klasskompis. Är typ närvös hur det kommer se ut på bio! :s Här är några bilder från inspelningen:


Ofixad, men jag har mina 70-tals kläder på mig.

Skratt attack, der ni håret?


Osminkad & ful, men jag antar att jag inte bryr mig, för jag skulle ju vara med i en film ;)

vilken header?



eller..



Kan helt seriöst inte bestämma vilken header jag vill ha, hjälp någon?

dagens låt





Umbrella - The Baseballs

Asgrym låt, mycket bättre än originalet, den går om och om på min Spotify lista!

this love



Hatar att må piss, det ända man kan göra är att sitta hemma och tycka synd om dig själv. Men en fördel är ju att man slipper skolan.. aja, bloggar mer sen,

puss! ♥

Burberry fall/winter 2010


Burberrys höstkollektion bjöd som dom flesta andra designers, mycket fårskinn, svarta kappor, fuskpäls & haremsbyxor. Men det betyder inte att jag inte gillar det! Jag älskar outfiten i mitten på den andra bilden, det är såååå jag. Tror defenetift att jag kommer köpa mig en fuskpäls i höst/vinter!

sugersugersuger

Är sjuk igen -,- har fortfarande ont i huvet. Ska till doktorn på onsdag, det ät därför jag inte har bloggat för jag pallar inte. men jag och nina kunde inte fota så mycket på malmöfestivalen för det spöregnade, men det va kul iaf :)

puss!

mamlöfestivalen

Snart drar jag till Malmöfestivalen! Bilder kommer sen, puss!

bloggpaus

Har haft bloggpaus igår och halva dan idag, skönt faktiskt.
Igår gick vi nästan två mil med skolan. Till Nybrostrand och tillbaka. Jag va helt slut efteråt! Men jag orkade åka till mamlö men Elina & Mira för att titta på Vampire Suck. Den va rätt rolig men jag trodde den skulle vara bättre, men jag ångrar inte iaf att jag såg den! Idag har jag & Mamma varit i Mamlö och ittat på tyger och sånt till mitt rum, mamma ska sy massa kuddar & sånt ♥ Klippte mig precis, bara topparna. Blev bra, för mitt hår va rätt slitet i topparna.
Imorron ska jag till Malmöfestivalen med Nina, ska bli kul!
Bloggar mer senare!

Puss !

best friends ♥

Här kommer några bilder på mig, Nina & Isabelle från idag.





Pimpad loggbok

Vi fick ju masa böcker och sånt idag, så jag, Isabelle och Nina satt hemma hos mig och scrapbookade våra loggböcker ! Här är resultatet.

i skolan

Harrast just nu, så jag sitter och bloggar :)
Vi har fått nya skåp,och loggböcker, och sen har vi planerat för resten av terminen. Det är skönt att vara tillbaka, men jg vill ändå ha sommarlov!
Bloggar senare !

puss !

skolan

Har lite tid över nu på morgonen, jag ska snart till skolan. Jag ska möta Isabelle på gatan ( hon bor mittemot mig ) sen ska vi cykla till stationen tsm.
Men här kommer en bild på mig :)


Me right now ^^

viktor&rolf fall winter 2010



Visningen som Viktor&Rolf gjorde för hösten och vintern var annurlunda, a´kläderna kanske inte riktigt föll i min smak, men jag uppskattar fantasin, titta själca på videon!

bokat & klart!

Yes, då vad det bestämt, jag, Elina, Mira och kanske Sara ska gå på Vampire Suck på fredag. Nu på sistone har det varit jättemycket snack på filmen men jag såg trailern i maj eller juni hehehehe. Men det ska iaf bli jätteroligt !

mini shopping



Only- 199 kr

flighless bird

godkväll!
sitter och förbereder mig inför skolan imorron. Bild på tröjan jag köpte idag kommer :)

dagens


Skjorta- Indiska
Harmensbyxor- H&M

hos isabelle

gomorron !

sitter hos min granne isabelle just nu :) vi pratar om hur det ska bli i skolan imorron :s är typ nervös. Men vi ska cykla ner till "stan" och titta på lite kläder, bloggar mer senare !


Vi dampar !

mys

Jag steg upp runt klockan ett, fick entiligen vila ut, sen tog jag en varm dusch för att spola av mig sjukhuslukten. Nu ska jag bara sitta i soffan ich titta på film och äta Lakrisal.


Me right now

Alexander McQueen F/W 2010


Alexander Mcqueen gick bort för ett bra tag sen nu. Men han hade arbeten som var nästan klara. Så hans närmaste design-kompanjon som varit med i över 8 år har gjort färdigt hans arbete. Och det ser fantastiskt ut. Tanken bakom denna kollektion var att all teknik och datorer skulle bort, och handarbete skulle tas på allvar. Vackert!

skor från modekungen




Jag älskar dessa gubbinspererade skorna från modekungen.se. Om man matchar dom med ett par svarta haremsbyxor, kavaj och en svart hatt blir riktigt hett, soooo much love till dessa skorna !

Sjukhus + ambulans

Har inte bloggat idag. för jag har precis kommit från sjukhuset. Åkte ambuland dit imorse, orkar verkligen inte berätta vad som hände. Men jag tror jag kanske orkar blogga lite till.

puss !

Insperation




Hemés f/w 2010


Höstkollektionen Hermés gjorde innehöll mycket Paris. Gillar verkligen detta. Skulle kunna bära dessa kläderna ! :-)

17:44

Är hemma från Malmö nu och jag hittade ingen snygg tapet. Så det blev inget köp för mig :/ men jag ska dit i helgen också.
Har fått mer huv udvärk nu, så jag ska bara va i sängen och vila och kanske titta på någon film, vi får se.
Hörs slå länge !


10:26

gomorron !

snart ska jag till Malmö med mamma för vi ska titta på tapeter till mitt rum :) sen ska vi handla gardiner, kuddar osv.
så jag bloggar när jag kommer hem !

puss !

shouting in the rain




Jag, Nina & Andy i torsdags när dom fick översvämning på deras uteplats :)

slow life


Me right now.

Acne shoes


Dessa sjukt snygga skor kommer skälvklart från Acne. Jag älskar höga klumpklackar. Det är väldigt inne i höst.

summer 2010 ♥




Det känns verkligen som om sommaren håller på att försvinna. Men jag längtar ändå lite tills skolan startar för då får man ju träffa alla sina vänner ! Men ja, jag kommer sakna sommaren extremt mycket ♥

Christian Dior - Fall Winter 2010/2011


Okej, Jag gillar blandningen av läder och mycket luftiga, mjuka tyger. Jag älskar den feminina utseendet, nästan som vilda och djur (kan man se deras inflytande?). Jag gillar att det är ryttarkläder (eller häst backridding kläder) och jag skulle kunna se mig själv bära det mesta av det Galliano föreslår. Det är kul att se!

Lanvin Autumn/Winter 2010-2011 Campaign



dagens låt


Roslyn- Bon Iver & St.Vincent

En väldigt mysig låt som passar perfekt en sån här dag. Den är med i New Moon.


we are the people

Visst är det mysigt när det spöregnar utanför fönstret och man sitter i sin säng med en kopp varm choklad ? Det skulle varit mysigt om inte jag hade feber :(
Så idag händer det ingenting förutom att jag ska sitta och titta på Paris Hilton´s my new BFF och tycka synd om mig själv.
Men jag kommer blogga som vanligt ändå :)

Chanel W 2010



Kollektionen som Chanel gjorde för vintern 2010 innehäll mycket fuskpäls och svart&vitt. Jag har aldrig gillat päls så mycket för jag har alltid tyckt att man ser ut som en påfågel i dom, förens nu. Karl Lagerfeldt har verkligen tänkt rätt när han designade den stora gråa fuskpälsen. Urläcker !
Och den andra jackan va rätt fantasifull men ändå snygg, och det matchar helt rätt med dom påpälsade stövlarna. Skälvklart kan man hitta fuskpäls till budgetpris, för det här är Chanel, inte billigt märke precis.

Såklart tycker jag att man inte ska ha riktig päls. Jag fattar inte hur man kan döda djur för att få snygga kläder ?!

fredagen den 13

har ni tänkt på att det är fredagen den trettonde idag ? Hade jag glömt. Men det kanske är därför jag blev sjuk just idag. Sååå typiskt mig.


hot hot hot


Morrocan hair oil - Har hört sjukt mycket bra om denna hårolja. Det ska tydligen ge håret glans, spänstigare och fylligare. Även göra det extremt mjukt! Måste fan skaffa!

Ring från cocoo.se - Jag har fått en crush på diamantringar. Men har man inte budget för briljerande äkta diamanter får man ta fusk-budget varianten.

Acne sandaler - Ena hjärnhalvan säger usch vad ful, medans den andra tycker att don är snygga. Så jag har inte riktigt bestämt mig om vad jag tycker! 

T-shirt från Bikbok
- Så fucking snygg ! Det är sååå min stil !

Fall Hotness


13:40

har nästan precis kommit hem från Nina. Mår jättedåligt med huvudvärk. Så nu ska jag sätta mig i soffan och deppa och titta på Twilight.


Ugg


Tror ni Uggsen blir lika populära och hypade i vinter som förra året? Jag är riktigt sugen på ett par äkta uggs i beige Skitsnyggt och bekvämt. Troligtvis lite mer kvalité än budgetvarianterna. Eller? Har jag fel? Eller vad tror ni blir vinterns mest hypade sko?

Jofama by Kenza F/W 2010



En liten del av Kenzas höstkollektion har blivit synlig för världen. Personlig älskar jag den nya stentvättade jackan med fårpäls. Fårpäls tycker jag i annat fall brukar se extremt billigt ut men tillsammans med kedjorna och de stentvättade tyget så var det snyggt! Men den här modellen är inte riktigt min stil även ifall den är snygg. Så nej, inget köp för mig.

chokin´ on the dust

gomorron !

vaknade upp bredvid Nina älsk ♥
Vi somnade inte förens vid halv tre, så vi är rätt trötta nu. Jag har jäääätteont i huvet och i nacken och i magen pga karusellen igår :( Jag vaknade kl 7 och sen efter det vaknade jag ca 4 gånger i timmen.
Igår när det åskade & blixtrade blev det översvämning på Ninas uteplats. Vi gick ut och fotade bilder kommer någon gång idag :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag och Nina skulle till Ystad för att träffa Sara men jag tror inte tågen går som dom ska. Vi får se.

puss !



streetstyle: Olivia Palermo


hudvård


Spiezia

SPIEZIA ORGANICS är den första ekologiska hudvårdsserie där samtliga produkter är 100% organiskt certifierade enligt Soil Associations världsledande standard. Serien består av krämer, balsam, oljor och tvålar för hela familjen, alla framtagna för att passa den mest känsliga hy!

Spiezias Organics produkter är 100% organiska d v s de innehåller inte vatten utan är helt baserade på olika örter, blommor och oljor som har förmågan att rena och rensa ut kemikalier, för att samtidigt kunna balansera, bygga upp och återfukta huden på ett skonsamt och helt naturligt sätt.

Bara det allra finaste organiska ingredienserna får ta plats i tillverkningen som sker för hand på SPIEZIAs egen farm, Gear Farm i Cornwall, England. Gear Farm drivs till stora delar av solenergi och här produceras också de handgjorda burkarna och flaskorna, de är liksom förpackningarna naturligtvis helt återvinningsbara!

  • Vinnare av Soil Association Industry Awards 2006
  • Vinnare av Lifescape Beauty Awards 2007
  • Finalist Beauty Insiders Choice 2008
  • Vinnare av Natural Organic Award 2009

ACNE FALL/WINTER 2010




Acne levererar självklart med en massa snyggt till höst/vinter. Den blockpälsade jackan är sjukt snygg men den ser helt fel ut på fel person. Kan vara svårmatchad för att inte bli 2 over the top. Sen klumpidunsarna till skor är helt rätt. Acne kan inte göra något dåligt. Man har förväntningar höga som berg, och det stiger alltid över det.

facelook right now


21:41


I ♥ C&E

Bilderna från idag ♥







elvis & charlie

Mådde dåligt idag men senare när jag mådde bättre stack jag till Nina. Hennes mamma skulle till malmö och vi följde med. Vi stack till folkets park. :) vi åkte en snurrkarusell där det va en kille som snurrade oss heeeeela tiden så lufttrycket gjorde att vi slog i huvet :( bilder och videos kommer !
sen tog vi upp varsin nalle från en sån där maskin med en klo. Min heter Elvis och Ninas Charlie ;)

puss !

huvudvärk

Har precis vaknat med en fruktansvärd huvudvärk. Ska ta tabletter.
Om tre timmar ska jag & Nina till Mamlö, ska bli roligt :D



Bilden blev grön för att min datakamera är skit dålig, heheheheh :p



Eclipse

Sitter och tittar på Eclipse just nu, såg den två gånger på bio, men nu har jag den på datorn. :)
Imorron ska jag va med Nina, vi ska till Mamlö tsm, och sen ska vi sova hos henne. Skälvklart kommer massa bilder. <33
puss !


Cast Away

just nu sitter jag & elina och tittar på Cast Away. Den så jäkla bra ! Rekomenderar den verkligen (:
Sen har hon fixat så att jag har alla Twilightfilmerna på min dator Eclipse också! :D


hem till elina

nu sticker jag hem till Elina, en till bild från igår kommer (:


4



film och godis



laddar över bilderna

Nu har jag och Elina fotat klart. Så nu håller jag på att ladda över bilderna till datorn. Bilder kommer!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

photoshoot

Godmorron!

sitter och laddar kameran just nu, jag och Elina ska ju ha vår egna lilla photoshoot idag ;) hon kommer när som helst och hon ska ta med sig lite smink och sånt också.



Jag för en timme sen, nyvaken & osminkad :-D

nattinatti

går och lägger mig nu, ska upp ganska tidigt imorron och duscha & sånt,

hörs då!

hemma för gott

idag kom jag hem från landet, han längtat jättemycket. det var så regnigt vid stugan så vi åkte hem vid fyra idag. så nu ska vid inte dit mera för i år.

imorron ska jag vara med elina som kommer hit vid tolv, vi ska styla oss och sen ska vi ut och fota. hon ska sova här hos mig, så massa bilder kommer imorron :)



Me right now.

Sitter och myser med min bok Svart Drama i sängen just nu. ;)

neutron star collision




Blir dålig update nu för jag åker till sommarstugan men titta in då och då :)<3

inez♥emma

hittade några gamla bilder på mig och inez ♥





hahahahha, älskar dej inez <33

Facelook


inte igen -,-

nu ska vi åka ut till landet igen :/ jag vill inte dit men mamma tvngar mig. jag ska ringa inez i veckan för att fråga om hon vill komma ut till mig någon dag. Nanna har åkt till sthlm och stannar där en vecka.

<3

diss

Måste bara skriva av mig, för just nu stör jag mig på vissa personer extremt mycket! Det är kanske taskigt att göra en sån här lista, men just nu bryr jag mig inte. Här kommer personerna som enligt mig bara är patetiska.


1. K
issie,

herreguuuuuud vad jag stör mig på denna personen. Kan man vara mer egoistisk, elak & kaxigare än Kissie ? Utanför bloggen kanske hon är snäll, vad vet jag, jag känner ju inte henne. Men i bloggen är hon bara too much! Hon operar sig, har hela huvudet fullt av botoxmedel och solar skitmycket i solarium varje dag. Snart kommer hon att få cancer. Stackars Kissie om tio år när hon sitter och är helt försötrd efter allt festande.


2. Amy Diamond,

Okej, man har kanske inte hört så mycket från henne på sista tiden, men det hindrar ju inte en från att inte gilla henne. Hon gör skitmusik och tror att hon äär världens största artist. Och alla små tidningar som Glitter, Go Girl och Julia tror att dom är så himla bra bara för att dom har en intervju med Amy! Patetiskt enligt mig.



3. Pernilla Wahlgren.


Usch säger jag bara, U S C H ! Gud vad hon känns opererad på alla Garnier reklamerna. Det där fake leendet som hon tror att hon är jättesnygg i, det äcklar mig bara. Jag tittade aldrig på Nicke & Nilla när jag var liten, jag tyckte dom känndes skumma och jag förstod mig inte på dom. Men när jah såg Pernilla på Melodifestivalen, blev det för mycket för mig, hon tror till och med att hon kan sjunga! Hon står där med hennes pipiga Barbieröst och tror att hela Sverige gillar henne.


4. Lasse Stefanz
,

Kära nån, kära nån... Finns det någon mer pinsam gubbe på denna jorden? För er som inte vet vem det är så kan jag berätta att Lasse Stefanz är ett dansband som är rätt populärt här i Skåne. Inte nog med att jag h a t a r dansband med deras entoniga röster och alla texter som går likadant. "Jag måste ringa Carina..." bläbläblä! Men jag antar att jag gubbarna i hans band för sig att känna sig unga när dom spelar deras idiotmusik.


5
. Eric Grönwall,

Okej, han sjunger inte dåligt, det ät därför han kommer sist på min DISS lista. Men anledningen till varför han ens är med är att jag tycker Calle skulle vunnit Idol! Calles röst var inte helt felfri, men Calle var den enda med personlighet och det är minst lika viktigt att ha som utstrålning tex. Erik Grönwall är personlighetslös och jättetråkig. Fattar inte att folk tycker om människor som Erik. Nej nästa gång Idol sänds måste det vara en bättre vinnare !


frida gustavsson

visste ni att min mamma känner modellen Frida Gustavssons pappa ? fett coolt tycker jag, för Frida är med på listan Världens mest bokade modeller !


traaaallaaaaa känner för att ladda upp en bild :)


dagens låt

Heaven med Bryan Adams är en av dom gammla klassikerna, den är jättebra. Min pappa har spelat med honom en gång när han var på turné och besökte sverige, men här kommer låten,


facelook


dagens



Tröja- Only
Shorts- Vero Moda
Armband- H&M

12:05

gomorron (eller gomiddag eller ngt)

kom just hem från den där festen, och ikväll är hela våran gata bortbjudna till våra nyinflyttade grannar. Min granne Isabell som är ett år yngre än jag ska också dit. och jag frågade henne vilken klass hon ska börja i, för hon ska börja på kunskap! och då sa hon kanske 7B och det är min klass ;)

men nu ska jag fixa mig & sånt, dagens kommer sen,

puss

RSS 2.0