Happines

Gud va man blir lockad av Ikeas senaste reklam! Man längtar efter efter att få en egen lägenhet som man själv kan inreda. Man får själv lust att ha hundratusen par skor och skitmycket kläder, och man kan göra en bit av sovrummet till en walkin-closet!

Last day of november

Buuh, hatar att vara sjuk, hatar feber!
Sitter och tittar på Ung&Bortskämd på SVTplay och är vääldigt chockad hur man kan vara så desperat av att föräldrarna ska hjälpa en?! Helt sick..
Ikväll är det Ebbas stil och ser verkligen fram emot det. Men är lite besviken ändå, trodde att programmet skulle handla mer om vad Ebba tyckte om mode, men nu får man bara se klipp från modevekorna :(

Waitning for tomorrow

Har tagit fram några prydnadstomtar och satt dom på några ställen i mitt rum nu! Ska fota dom så ni får se dom! Och förlåt för den glesa uppdateringen, men har inte tid att blogga så mycket nu för tiden :( Men ska försöka bli bättre!

Första advent

Har varit på julskyltning här i lilla byn jag bor i. Såg att Svinalängorna går på byns biograf! Ni missar väll inte att se den? Jag spelar Eva i den! Ska själv se den med Elina och Mira! Längtar!
Nu ska jag sätta upp min stjärna i mitt rum, hörs sen! ♥

Novembersnö


Gamleby


Throwdown Wedge Boot

Dessa jättesnygga boots kommer såklart från Jeffrey Campbell. Asså måste säga att dessa är lite snyggare än den så populära modellen Lita.

OMG! Snö...?

Asså guuuud haha, första snön. Jag bor ju längst ner i Skåne och vi får alltså snö mycket senare än alla andra i Sverige, men i inatt så kom den, gillar inte snö! :(

Hand it over

Idag suktar jag efter detta.....glitterskorna skulle definitivt vara ögonstenen i gaderoben!


Read more: http://carolinesmode.com/fashiongirl/#ixzz162EdOYds

Buuuhhh

Asså hatar att blogga, har tröttnat på det heelt? Och om jag ska fortsätta vad ska jag skriva om? Kommentera om vad jag ska skriva om, så jag vet. Sticker till träningen nu whatever.

Lady Gaga va helt SJUKT!

Lady Gaga va helt sjukt igår! Bilde och sånt kommer, JAG ÄLSKAR HENNE! iNGEN FATTAR HUR HÄFTIGT DET VAR!
Ps. Caisa? Du kan gå och dö. Du missade just världens häftigaste konsert.

Idag är den stora Gaga dagen!

Hej bloggen! Är hemma från Gamleby nu! :) Har fotat jättemycket, men hinner inte berätta om det nu. Ska ta tåget till Inez och vi ska fixa oss inför Lady Gaga!


Cavalli

Inspireras av Robert Cavailli med blankt hår och naturligt makeup.

Trött

Orkar ärligt talat inte blogga, bloggar mer imorron, är så himla trött hela tiden nu när jag är i Gamleby!
Suck, hejdå

Frida Gustavsson

Blev inspirerade av Carolines fina modell-kollage så jag var tvungen att knåpa ihop ett eget! Är sjukt pepp på fredag, glögg, lussebullar och pepparkakor med ost, och så får vi inte glömma att det är pluggfri helg, pepp var ordet!! 


Stuff


Mobilblogg- Gamleby

Hej bloggen! Jag och min klass har precis kommit fram till Gamleby! Vädret är rätt dåligt men man överlever ;)
Jag och Bella har fått ett eget rum, men två vånigssängar och eget badrum.
Det är rätt najs ;)
Steg upp klockan fem idag och bussen gick från Ystad vid sju. Har suttit på bussen i sex timmar! :o
Är jättetrött och skulle kunna sova i timmar right now, men vi ska direkt börja arbeta med skolan...
Det är något med min mobi, som gör att jag inte kan ladda upp bilder, så ni får nöja er med text :)
Men det kommer ju såklart mer bilder när på lördag när jag kommer hem! Och på fredag ska ju jag på Lady Gaga...
Bloggar mer imorron! Puss ♥

Hejdå!


Gårdagens shopping

Shampoo & Balsam - Kicks
Hårstylingprodukter- Kicks
Uggs- KappAhl
Mascara- Kicks

Vart ska jag?

Håller på och packa för Gamleby just nu. Det är väldigt många som undrar var Gamleby ligger och varför jag ska dit, så jag ska förklara :)
Gamleby är en by i Småland som vi på Kunskapsskolan åker till två gånger om året. Där stannar vi en vecka och har slöjd, hemkunskap och sånt. För vi har inte det normalt sätt. Jag ska dit imorron och ska stiga upp vid fem på morronen så kan inte blogga då. Jag ska se Lady Gaga live på Mlmö Arena och kommer vara jättetrött på lördag. Så det kommer bli gles uppdatering den här veckan!
Nu vet ni! :)<3

Hjälp! Vad ska jag ha med mig?


I hate sundays?

Normalt sett skulle jag lagt ut den här bilden och verkligen mena att jag söndagar gör mig deprimerad. Men idag gör den inte det, för jag ska ju till Gamleby imorron! Men jag skriver mer om det later.

Look of today

Randig tröja- Divided Harmesbyxor- Lindex Kappa- Mari Philiphe Halsband- Indiska

18:41

Hej! Har kommit hem från stan nu. Vi var på Nova i Lund! Köpte saker inför Gamleby. Och jag va på modellcasting också. De sa att jag skulle gått till final om jag var äldre :( Men jag kommer tbx nästa år!
Visar upp senare vad jag köpte. Dagens outfit kommer också!

Mobilblogg- Just nu


Mobilia

Godmorron bloggen ;D
Nu sticker jag till Malmö med mamma och Bella, hörs sen!

Guilty

Tänkte skriva ett inlägg nu innan jag går och lägger mig. Imorron ska jag till Nova i Lund på modellcasting!:D Wich me luck. Mamma och kanske Bella följer med. Men jag skriver mer imorron!
Godnatt! ♥

Jeffrey Campbell


Camel coat

Ett måste i höst är den den kamelfärgande gärna lite för stora kappan. Har en själv, men tycker det är så kallt att jag inte kan förmå mig att använda den. Den någon gång kommer den fram ur gaderoben!

Fredag



Hej bloggläsare! Är i Malmö på mammas jobb, väntar att hon ska bli klar på ett möte, så ska vi gå ut och äta. Nu i helgen ska jag till stan med Bella (?). Måste köpa smink och ett par uggs inför Gamleby.Sen ska jag löpa en blå peruk, jag ska ju gå och se på Lady Gaga den 19 november! Då måste man ju sticka ut..
Vi hörs sen! ♥

Photos


Photo: Jag, Sara och Mira
Här kommer ett par bilder som vi tog för några veckor sedan!

Lavin Spring 2011


Torsdag

hejhejhejhejhejhejhej bloggen, ojsan, hur många hej blev det? Idag har jag iallafall varit i skolan, gjorde klart alla mina förberedelser till Gamleby *skönt*. Och sen fick vi reda på vem vi ska sova med, och jag fick ett eget rum med Bella!:D (de andra får trängas med att vara upp till fem på rummen, så att vissa får sova på madrasser på golvet^^)
Är ledig imorron, ska till Trelleborg och göra en sak med mamma.
Men nu kommer jag vara lite aktivare :)
Här kommer en ful cambild.

Cleaning

Asså gud, har städat mitt rum, och har en känsla att jag måste rensa bland mina käraste Elle tidningar också :(
Men skriver mer imorron, för nu ska jag gå och dricka tea:)

Inspiration


Onsdag

Godmorrgon sunshines!
Väntar på att Bella ska komma till mig. Pappa ska köra oss till skolan. Kanske bloggar lite på skolan också vi får se. Här kommer två dåliga cambilder på mig!

Yampis loggar ut


Hej bloggen. Går och lägge mig i min säng nu. Ska dock inte sova, bara lääsa lite och sånt!
Vi hörs imorron!
Puss ! ♥

Helmut Lang Spring 2011

Den här kollektionen av Helmut Lang känns fräsch, enkelt och "clean". Långkjolen, kavajen och parkasen är mina favoriter. 

Get the look: Dries Van Noten

Inspireras av Dries Van Noten i höstmörkret. Burriga färger som grått, khaki, brunt och beige, grova kappor och långbyxor är ledorden. 



Zara Lookbook


Gby

Hej bloggen! :)
Förlåt att jag inte bloggat idag, men jag har bara pluggat. Gör förberedelser till Gamleby. Och på tal om Gamleby, vill jag inte ta med mig min dator dit, så jag kommer mobilblogga då och då, men räkna inte med mycket uppdatering!
Det kommer inlägg ibland, men inte lika ofta som vanligt! :)

Top Model

Sitter här och kollar på Top Model hos Bella och HOPPAS att Anslee ska åka ut..
Deras photoshoot hadlade om att man inte ska köpa fejkväskor och blablabla, hur mycket designerna förlorar pengar på det osvosv... Designerna är ju ändå miljonärer. ;)
Jag köper fejkväskor om jag vill, jag skiter i om det är fejk eller inte. Huvudsaken är JAG gillar det :)
TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ! :D



Backstage: Anna Sui Spring 2011

Gillar det mest denna kollektion av Anna Sui: de blanka frisyrerna, de jordnära färgerna och såklart skorna! 

Facelook


I hate sundays?

Normalt skulle jag lagt upp den här bilden och riktigt mena det. Men idag tycker jag det är mysigt med söndag! Ska packa hela dagen för jag ska ju till Gamleby imorron! Och det ska bli jätteroligt. Skriver mer om det later!

Look of today

Mössa- Second hand Halsduk- Zara Tröja- Lindex Shorts- Vero Moda Jacka- Hm

Måndag

Hej bloggen, drar till skolan, nu.
Hörs sen! puss ♥

Vårens och sommarens hetaste frisyr

I vår är det enkelhet som är nyckelordet på frisyrfronten. Glöm timmar av styling framför spegeln, i vår blir det lättare än någonsin har hänga med i hårmodet. 

Den dominerande frisyren på catwalken stavas mittbena. Antingen slimmad och uppsatt eller enkel, naturlig och utsläppt. Inget krångel och inga krusiduller.

För en sexig look a’la Brigitte Bardot kan du tupera håret en aning och hjälpa volymen på traven med Schwarzkopf lilla välgörare ”Dust it”. Vill du ha en lite mer stram look så plattar du håret spikrakt och sätter upp det i en låg hästsvans eller har det utsläppt.

Mittbenan syntes flitigt hos Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Chanel, Derek Lam, Burberry, Prorsum, Celine, Jaeger, Givenchy och Oscar de la Renta.

Chanel gick till och med så långt att de ritade ett svart streck i benan för att framhäva den ytterligare.

Vi kör ju redan med mittbenan så där behöver vi inte ändra på nåt ;P tycker faktiskt att mittbena är snyggast just nu!

(Källa: salongK, Bilder: chanel.com)

Emmas "not so god" tips

Hej bloggen! Hinner skriva ett inlägg innan duchen skriker att jag ska hoppa in i den. Prövade precis att locka håret med min platt tång! Det gick inte bra, brände mig på händerna hela tiden, och håret blev bara lite vågigt, inget mer. Min kjol är klar, ska bara finputsa några saker på den, så bild kanske kommer lite senare!
Här kommer två fula cambilder som jag tog precis!

Nytt Michael Jackson album!

Den 14/12 kommer albumet "Michael" med nyligen avslutade inspelningar! Läste att den skulle komma nu i vinter redan i somras, men nu när det nästan är här kan jag knappt bärga mig tills det kommer! Älskar Michael, och lyssnade bara på honom efter han dog, men sen tröttnade jag. Kanske kommer återuppta lyssnadet nu?

Hermit the frog

Är hemma från Ystad nu. Farmor & Farfar har hittat världens mest mysiga hus! Mycket fönster, så det är väldigt ljust, precis som i mitt hus.'
Lovar att jag kommer vara aktiv idag. Här bjuder jag på en låt så jag lyssnar väldigt mycket på just nu! :)

Hermit the frog- Marina and the diamods



Söndag

Hej bloggen!
Jag sticker till Ystad med familjen för att häsa på framor och farfar som precis har flyttat in i ett nytt hus :)
hörs när jag kommer tbx, honner inte skriva mer.
puss!

Mowligs road

hej bloggen,
sorry att ni inte fick outfiten som jag ovade, kommer imorron!
ska krypa ner i sängen nu och läsa, bloggar mera imorron!
Puss ♥♥

Plastic

svar;
varsegoood och tack! :D♥

Det här är Stephanie Pratt som ni säkert känner igen från reality serien The Hills. Det många inte vet är att hon varit inne på rehan för drogberoende. Men kolla på henne, she looks fabulous. Men ledsen och behöva säga det. Hon är mycket snyggare nu efter plastik operationerna. Sanna mina ord, plastic is fantastic.
Men jag tycker dock att hon va sötare innan, men hon är snyggare nu.

Lördag

Hej bloggen!
Vaknade 12.30, fattar inte hur jag kan sova så länge, gick och la mig hyfsat tidigt.
Idag ska jag fortsätta sy på min kjol hade jag tänkt. Ni får se den när den är klar :)
Ska fota dagens outfit lite senare och ska passa på att fota lite höstlöv. Jag har ett jättestort körsbärsträd i trädgården och tappar sjukt mycket löv.
Jag älskar hösten på alla sätt och vis, men det ät inte kul när träden är helt nakna, då blir jag deppig. Men det är fint så länge det finns löv på marken och i träden, men så är det tyvär inte längre.

Yves Rocher


Parfym (Strawberry) från Yves Rocher, den luktar så jääävla gott och kostade bara 100 kr. Så nu kommer jag springa runt och lukta som ett jordgubbsland. Köpte också två sånna där .. vad heter det?! Kommer inte på ordet, men ni vet sånt där som man tvättar sig med i duschen, haha ;) Och så en läppenna därifrån för typ 50 kr i färgen Orange, visar hur den ser ut på senare i ett separat inlägg.

Fredag

Hej bloggen, IM SO SORRY för dålig uppdatering, har ju inte bloggat på hela dagen. ÅÅÅÅHH världen går under!!!??
Nej, skoja bara. Idag har jag suttit och sytt på en kjol som antagligen kommer vara färdig imorron! Ni får se då ;)
Ska köpa ett par billiga uggs, typ på hm, för när jag ska till Gamlebt med skolan vill jag ha ett par mysskor, och vill inte betala 2000 kr för ett par :)
Lovar att blogga mer nu!
Puss ! <33

Kollage

Grått, leopard och rött har blivit lite av en favorit på senaste. gärna i form av accessoarer eller detaljer, men gärna som en helhet också - i olika nyanser såklart! matchar de gärna tillsammans också för den delen. puss!

Älskar min pälsmössa

Tänkte bara säga att jag älskar min pälsmössa :)

Torsdag

Hej bloggen. Gör ingenting just nu. Ska till Lund med mamma senare, vi ska lämna tillbaka en sak på sjukhuset och sen kanske vi ska gå på stan.
Vi hörs sen! ♥

H&M Holiday

Till julen har H&M satsat på en kampanj med asiatiska modeller. Fe Fei Sun och Du Juan är verkligen söta. Hela reklamen är väldigt fin! För övrigt gillar vi den här stickade trenden med dessa mönster som nästan finns i alla butiker nu ;)

Are you satisfied?

Ååååh, min älskade lilla blogg håller verkligen på att gå i graven .. Ni är väl dying to know vad jag har shoppat den senaste veckan. Och hur det gick igår, right? 
Gick upp vid fem och åkte in till Malmö för att hämta bettskenan, gick bra! Sen åkte vi hem igen. Fick inte äta något för du skulle det inte gå att göra en undersökning. Så när vi kom till Lund tog som massa sprutor överallt och sen vad det bara att vänta. Jag hade ju inte ätit på åtta timmar så jag va ju gaaanska aå hungrig?! Sen när vi väntat i fyra timmar va det min tur. De sövde ner mig och jag vaknade två timmar med slangar hängades från hela min kropp. Jag hade dropp och hade en slang genom näsan. De har gått ner med en slang som är större än än vad som egentligen får plats i min hals. Så just nu har jag så ont och kan knappt svälja.

Tisdag

Är tillbaka från Malmö nu. Har fått min nya bettskena nu! :D Nu kanske jag slipper min huvudvärk ;)
Ska snart till Lund, som jag skrev i förra inlägget. Så efter det blir det inte inlägg förens ikväll. efter det här ska jag försöka skriva ett till inlägg så det inte blir alldeles tomt, så att ni blir nöjda också :D
Btw, har det kommit en till video angående Lanvin ♥ H&M på Hm's hemsida klicka HÄR om ni vill se den, så länge bjuder jag på trailern till collektionen som Lanvin gör för H&M.

Rootless

Godkväll bloggen. Imorron kommer jag inte blogga förens på kvällen. Ska till Lunds sjukhus och göra gastroskopi. Det är när dom går ner med en kamera i magen och undersöker så att man inte har magsår. Jag kommer vara där hela dagen och kommer må väldigt dåligt efteråt så räkna i med så många inlägg imorron!
Nu måste jag gå och sova, för jag ska gå upp fem imorron bitti (längtar inte precis!)

Blue juice


Look today

Hatt - Hm - Halsduk - Zara - Jacka - Hm - Shorts - Vero Moda - Väska - Second hand - Skor - La Redoute

I say a little prayer

Hej bloggen. Är hemma efter en lång dag i Ystad med Bella. Dagens outfit kommer lite senare. Men först vill jag bara berätta lite vad vi gjorde. Isabell kom till mig vid elva, sen fixade jag mig och sen åkte vi tåg till ystad (bilder kommer) sen tog vi en onödigt kort bussåktur till stan och sen tittade vi i några affärer. Jag blev förtvivlad för att min favorit second hand affär var stäng!!! *sur*
Men klockan åtta är det Top Model och då sticker jag hem till Bella för att se det.

CHACHA bloggen

GODmorgon bloggen! Sticker till ystad med Bella nu. Vi ska gå och skytfönstershoppa, är nästan pank hehe :p Men jag kommer upp med dagens outfit när vi kommer hem.
Hörs sen! ♥


Skit i bilden, jag är ful fulare fulast.

RSS 2.0