Trio


Kollage


Right..

Hej bloggen. Var i ystad med min mamma och syster för att titta på när min syster tränade. Asså gud, vad jag älskar barn! De är så söta när de är så små och plaskar i vattnet :D
Men nu är jag tillbaka och är fortfarande lika förvirrad när det gäller tiden :s men jag och isabelle ska hitta på något snart, vad vet jag inte, men det blir något iaf!
Just det, min bästis Inez åker till N.Y idag, kommer sakna dig baby! Men nästa gång blir det Lady Gaga!



Back home

Så, nu är jag hemmaefter en låång tripp to Malmö. Vi va på Ikea och lite så, hittade mycket fint, men var faktiskt inte på shoppinghumör. maybe next time!
Men här kommer mina nya favvoritlåtar!

Lördag

Hinner typ inte skriva nu, men åker till malmö med mamma, vi hörs när jag kommer tillbaka!
Puss!

Chanel- Paris fashion week s/s 2011

GUD vad jag älskar Chanel, min absoluta favorit klädmärke!

Geniala Karl Lagerfeldt har designat allt som har med modeshowen att göra. Trädgåren som är helt i svart och vitt och såklart kläderna. Kläderna för vår och sommar 2011 inehåller mycket fjädrar, fransar och stickat. Plaggen sitter fint löst på modellerna men ändå ser det inte för stort ut. Även ifall Karl blandar den klassiska Chanel-looken med stickade klänningar, får han in fransar, fjädrar med jeans och jacka.

Det är en blandning av olika stilar förenade genom en unik och omisskännlig stil som ... Chanel.


Ray Ban

I am back home! :D
Har hittat ett par glasögon jag vill ha, de är från Ray Ban och kostar 1499 kr. Men det är klart jag ska köpa dom! ;)
Men det får bli någon annan dag, för de i optikeraffären hade fullbokat idag! Jag fotade ur jag såg ut i dom, men jag har världens största finne i pannan så jag skiter i att lägga upp den ;)
Här kommer en bild sen september.



Glasögon?

Hej hej bloggen igen.
Ska till Trelleborg nu och titta på glasögonbågar. För några månader sen skulle jag dött om jag fick reda på att jag skulle få glasgögon. Men nu är jag bara jätteglad. Jag har tänkt mig att jag ska ha ett par Rayban eller ett par pilotbågar. Eller vad tycker ni?
Bloggar när jag kommer tillbaka!
Puss!


Fredag

06:05 Väckarklockan ringer. Jag snoozar.
06:06 Väckarklockan ringer. Jag snoozar.
06:07 Väckarklockan ringer. Jag snoozar.
06:08 Väckarklockan ringer. Jag snoozar.
06:09 Väckarklockan ringer. Jag snoozar.
.. osvosvosv

06:50 Mamma ropar att jag ska gå upp. Jag svarar att jag är vaken. Jag somnar om.

06:56 Mamma ropar att jag ska gå upp. Jag går upp, krigar mig fram till toaletten, blir bländad av lampan och famlar i blindo efter ansiktsvattnet.
Så här ser min morgon ut. Men idag gick jag inte till skolan, för jag mår allmänt dålig.
Just nu dåsar jag framför Top Model och är jättetrött. Fattar inte att snart ska jag till Gamleby med skolan i en heeel vecka! Och få fredagen den veckan ska jag med Inez på Lady Gaga! G U D vad jag längtar! ♥
- Bilden är tagen i somras.




Marc by Maac Jacobs: Miss Marc Henry

Detta är ett nytt projekt för modeskaparen Marc Jacobs, som skapar en ny serie klockor som kallas Miss Marc Henry. Den finns i guld och silver och dekorationerna är ovnaligt fina. Det finns såklart många andra modeller, men denna är min peronliga favorit!

Jag ska gå på premiär!

Hej blogeeeeeeeeeeen.
VET NI VAD???!! Jag är inbjuden till GALAPREMIÄR till filmen Svinalängorna! Fatta hur stort det är? Tänk att jag, Emma, ska gå på premiär! Jag och min kompis Julia (som också är med i filmen) ska gå tillsammans. Längtar jättemycket. Premiären är den 17 november och vi får se filmen tillsammans med Noomi Rapace och Pernilla August! Kan inte fatta det! :D :D :D

Gucci- Campaign Crusie collection 2011


I know what I want

Godkväll bloggen!
Glömde att berätta att jag satt och kollade på Ebbas stil igår. Jäkligt bra program! Det handlar inte om att ha på sig vad som är inne, utan hur man bär upp sina kläder, riiiight?!

Btw, angående koftan jag har på mig på bilderna ovanför. Fick en kommentar i mitt inlägg (där jag också har på mig den här koftan) personen undrade var jag har köpt den. Köpte den på second hand i malmö! Älskar den för den är handstickad och har lite Chanel-aktigt över sig. Riktigt nöjd med köpet :D

Alexander McQueen S/S 2011 Paris Fashionweek

De här kreativa skapningarna kommer självklart från Alexander McQueen. Som de flesta mycket väl vet gick Alexander bort i våras men hans klädmärke lever vidare. Jag älskar Alexander McQueen. Även ifall man inte skulle gå runt sådär ute på stan  så älskar jag det, eftersom det är väldigt speciellt.

Onsdag

Gomorron bloggen!
Hade lite sovmorron idag. ska ner för den långa stentrappan i huset jag bor i, för att kunna äta frukost (ibland önskar jag att jag bodde i en lägehenhet). Men ja bloggar mera senare!
Hejdå!

Lanvin ♥ H&M

Här kommer en video för Lanvin som gör en kollektion för H&M. Det har varit välkänt i många månader, men här kommer äntligen en video som avslöjar lite. Var ju ett tag sen jag skrev om mode men här kommer en video, och förhoppningsvis kommer fler mode inlägg inom kort framtid.

Runaway


Tisdag

Gomorron bloggen.
Åker till ystad för att få akupunktur (sök på det på google om ni undrar vad det är)¨
Trist att jag inte ska till skolan, villeverkligen det :(
men det får bli imorron istället!
Puss!



Inspiration


Remedy


I am not a robot

Besök Sara blogg HÄR

Måndag

Godmorron bloggen, skrivet ett snabbinlägg innan skolan!
BLOGGEN ÄR UNDER REPARATION, det är därför den ser ut som den gör.



Svar - Frågestunden

Här kommer frågorna från Frågestunden jag startade i fredags!



1. Har tyvär ingen blogg som du kan se, men jag kommer ställa en fråga iallafall :)
På vilken sida kommer du från Chile och Brasilien och är du där ifrån eller är det någon förelder?
- Min mamma är från Chile och mina morföräldrar kommer från Brasilien. På min pappas sida är jag helt svensk. För övrigt har jag släkt i Ryssland, Ukraina, Frankrike, Brasilien, Chile, USA, Canada och Danmark .
2. Vad tycker du om botox o silikon i läpparna?
- Jag har aldrig gillat att man mixtrar på sitt utséende. Varför kan man bara inte vara nöjd med sig själv? Tycker det är fel att man opererar sig för att bli snyggare när man i själva verket bara blir fulare. Men det är ju upp till en själv!
3. Tycker du det är fel att provocera i sin blogg? :)
- Ja, jag tycker det är fel. Varför skapar man en blogg för att se ner på andra och bara snacka skit? Det kommer man ingen vart på här i livet. Kissies blogg går ju baaara ut på att provocera och hon tycker hon är snyggast & bäst i världen. Men man läser ju bara hennes blogg för man hatar henne!
4. Vad tycker du om fjortisar? :-D
- De är äckliga. De drar ner linnet så mycket att brösten ser enorma ut, de noppar sina ögonbryn tills de inte harnågra kvar, och de ha så mycket mascara så jag ryser när jag tänker på att de ska tvätta av sig allt på kvällen. Jag HATAR fjortisar. Gå runt och tro att man är snygg.. Vad vinner man på det? Äckliga små fjortisar!
5. Hur lång är du? Du har ett jättefint ansikte! Har du någonsin funderat på att bli modell? Älskar din blogg!och tror verkligen du skulle passa som fotomodell! :D
- Oj, tack så mycket! Jag har väl funderat på det, men ha aldrig tänkt seriöst på det! Jag är 170 cm lång, men jag är ju trots allt bara 13 och långt ifrån färdigväxt! Kanske ska ta och skicka in lite bilder... Vet inte, men tack iaf!

6. Hur lång är du? Hur mycket väger du? kanske lite dum fråga men jag undrar bara :p
- Egentligen tycker jag att det inte angår någon annan hur mycket jag väger, men eftersom det ät frågestund, så okejdå! Väger 49 kg och 170 cm lång!
7. de bilderna var skitballa!! Var det kontaktlinser ni använde? och var beställde ni dem. Har tyvärr ingen blogg men hoppas du kan svara ändå för hade vairt kul att veta :D
- Tack så mycket! Nej vi använde inte kontaktlinser, jag redigerade ögonen på photoshop. Men annars kan du beställa bar kontaktlinser HÄR! Det är tryggt och säkert! Och tack igen för att du tyckte om bilderna! :D
8. Har du videofy konto? Snälla kan inte du videoblogga någon gång?
- Tvinga mig! Hatar videobloggar, men om ni tjatar så kanske det blir något någon gång, jag har ansökt om ett videofykonto och svaret kommer någon gång nästa vecka!
9. Vilken är din favorit tvserie?
- The Hills tror jag. Älskar The Vampire Diares också. Men det är nog dom två. Gillar Pretty Wild och The Hills också :)
10. Vilken är din favvo artist?
- Little Boots & Marina and the diamonds.

16:40

Lite bilder från idag, vi har precis varit ute och gått lägs starnden. Vi tog över 200 bilder?! Besök Saras blogg!

Här kommer tre av dom!











Söndag

Hej bloggen !
Är på det bästa humöret ever, tur för dig Sara, snart sticker jag hem till Sara, vi ska göra vadå? Fota ofc! Vädret är inte det bästa, men man kan ju fota inomhus. Ska klä på mig nu, dagens facelook & outfit kommer senare, bloggar mer hemma hos Sara. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN; FRÅGORNA BESVARAS IKVÄLL.

C YA!



Bild från förra gången jag va med Sara ^^

Vilken film?

Ska sätta på en film nu, ska jag se Harry Potter? Eller? Köpte "Coco livet före Chanel" förra veckan, har ju fortfarade inte sett den.. eller jag vet inte.. Ska nog ta Harry potter, va ju ett tag sen jag såg på den, bara två timmar sen.. hmmmmm,
RESULTATET:

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Godeftermiddag bloggen..
Vaknade inte på rätt sida idag och det dåliga humöret har hållts kvar resten av dan.. Läste precis klart en jättesorlig bok som heter "Liv och Lovisa" Verkligen dåligt slut! Såååå sorligt! Fast det är kanske bara jag som tycker det? Hehe..
Men imorron ska jag vara med Sara och det ska verkligen bli skönt att lämna Skurup ett tag! Vi kanske ska fota lite, eller? Vad tycker ni? Längtar iaf tills imorron!

FRÅGESTUND

Kör en liten frågestund. Tycker frågestunder är lite tråkiga men många har frågat om jag inte kan ha en såställ en massa frågor så väljer jag ut 10 stycken som jag anser är roligast att svara på. Vet inte när jag avslutar den men det märks nog. Och kom ihåg att på internet är du aldrig anonym.

Fråga på! :)

Fredag

Hej och godmorron bloggen!
Är hemma idag för jag har förskräckligt ont i huvet och jag skulle ha varit med Linnéa idag, men vi får ta det någon annan dag! Men nu ska jag till Ystad och få Akupunktur (ni borde veta vad det är vid det här laget) Kommer hem snart, hörs sen! ♥
Ps. Frågestund kommer senare idag!



Frågestund?

Har fått några kommentarer som vill att jag ska ha frågestund. Ska jag det? Vad tycker ni?



Heat by Beyoncé

I Malmö köpte jag Beyonces parfym Heat. Doften beskrivs som en förförisk, harmonisk och exotisk. Älskar den! Dock tycker jag att den här parfymen är ingenting man ska andvända på dagen utan mer en kvällsparfym och vid speciella tillfällen. 

Kostar ca 250 kronor för 30 ml.

Livet på en pinne!

HELLO BLOGGEN! Jag sitter här i min ensamhet och är allmänt gay och känslosam som vanligt .. Har väldigt ont i magen och ont i huvet, så fattar egentligen inte varför jag sitter här och bloggar. Igår hade jag lite som en "bloggfri dag" för jag skrev ju bara ett inlägg. Skönt!
Mitt liv har aldrig varit så komplett och fulländat som det är nu, jag har världens bästa människor runt mig som gör mig så glad att jag nästan måste fälla en tår, hehe. Älskar att leva!!!! ÄLSKAR MITT LIV!!!! Känner mig helt vild!!!

Jag sitter och kollar runt på lite bloggar och varann tjej verkar vara nere. Vafan, jag önskar att jag bara kunde ta tag varenda en av er ledsna små själar, skaka om er riktigt jävla ordentligt och ge er lite av min glädje för det förtjänar ni! Ligg inte hemma och löka i eran ensamhet (ok, nu sa jag emot mig själv för det är precis vad jag gör just nu, hehe), slösa inte tid och energi på folk som gör er ledsna, le mot världen istället. Jag älskar livet!!! Gör inte ni det?
Om ni har orkat läsa allt detta är ni mina små gullepluttar hihi :D
Jag i somras!

Morsning korsning bloggisen

WAZZUP en morgon som denna?! Jag mår prima bortsett från att jag har så ont i magen att det känns som om min egen kropp äter upp mig inifrån, men som sagt, annars är allt bra! Älskar livet. Älskar att leva. Önskar att det kunde uppfinnas något piller som gjorde att man levde för alltid .. nog för att jorden skulle bli rätt överbefolkad men med dagens teknik skulle det nog gå att lösa.
Men nu ska in till Ystad (som vanligt) och vad jag ska göra angår inte er ;)
Här kommer bilder iaf :)


Love your laugh

Hej på er. Kom hem från Malmö för ett par timmar sen. Köpte två par byxor och en skiva, visar senare orkar inte just nu. Men jag redigerade nyss de här bilderna :=)

Lady Gaga- 19 November

Är hemma någon minut nu, så hinner skriva ett snabbt inlägg.
Idag är det exakt en månad tills jag ska gå och se Lady Gaga med Inez! Längtar jättemycket! ♥

Tisdag

Gomorron bloggen!
Ska till Ystad nu och få akunktur, sen ska jag till tandläkaren i Malmö. Så om det inte blir mycket  uppdatering nu på dan så vet ni iaf var jag är!

Isadora autum

Isadoras höstkollektion ser mysig ut. Jag tycker alltid att Isadora liknar Dior väldigt mycket. I både färger & kvalité. Dock är priset en stor skillnad. Sminkningen på bilden längst upp är freaking hot!

Nya örhängen


You see the autumn outside your window


Hos Bella

Nu sticker jag och Bella ut, ses sen!

Love your smile

heej bloggen!
Bloggade inte igår för jag ärligt talat inte orkade. Jag va helt slut efter att ha gått på skurups marknas med Mira och Sara, och sedan ha en egen photoshoot i min trädgård. Men här kommer två bilder från igår!


Jag har världens sämsta humor


lets go old

heej och gonorron bloggen! snart kommer sara hit och vi ska möta upp mira och gå på skurups marknad tsm. ska bli jättekul :) sitter och lockar håret just nu. Men här kommer en gammal bild på mig!


Miss summer

Sitter och kollar lite ointressant på tv. Min mamma fyller åt idag så vi ska fira den här hemma. Vi har köpt en ny cykel och lite småsaker. Men nu ska jag fixa mig lite, hörs sen!  ♥

Silver Eyeshadow

Köpte en ögonskugga från Maybelline New Yorks nya sminkserie. Tänkte testa den ikväll då vi ska fira mammas födelsedag! 39 kronor kostade den bara.

Vampire Diares

Sitter och kollar på Vampire Diares just nu, guuuud vad jag har längtat efter att det ska börja?!
Nu sitter jag iaf och är försöker komma ihåg vad som har hänt tidigare, man glömmer ju jättesnabbt?!

Winter Cold

Sitter och kollar ut genom fönstret där vinden ylar. Märks verkligen att det är höst. Men jag gillar verkligen hösten och vintern mer än sommaren, för modet just nu är mycket finare än det i somras, sen snart (enligt mig) är det jul, och två dagar innan jul fyller jag år! :D
Det känns som om jag får vänta på min födelsedag mycket längre än alla andra bara för att, det känns som om min födelsedag aldrig kommer..

Men nu ska jag gå ut och fota de vackra höstlöven!





ELLE oktober 2010

Tack motefucking Elle för att du räddar min dag. Mira kom precis med med mina foton. Daaamn vad jag blevful på klassfotot. Jag blev helt okey på mitt enskilda, men det andra var rent disaster!

16:00

Heeej bloggen. Är inte på världens bästa humör.. Sitter och kollar på Top Model och hatar Melrose! Men aja. Snart kommer Mira till mig med skolfotot, har ju fortfarande inte fått det?! Men nu får jag ju ;)
Kommer blogga mera nu, lovar!♥

Dolce&Gabbana S/S 2011


Oj, oj, oj!

Dolce&Gabbanas vår och sommar visning fullkomligt älskar jag! Det kanske inte är riktigt min stil med blommor överallt, men det här va så snyggt att jag bara måste köpa sånna här plagg i sommar. Älskar den andra bilden med ett blommigt linne nerstoppat i ett par linneshorts. Däremot gillar jag inte att det ha scarfsar på huvet, det kännss så gammalt ut. Min mamma har det när arbetar i trädgården!
Men annars älskar jag allt här!

Onsdag

Godmorron bloggen. Vaknade halv sex idag och har inte kunnat somna om så jag har legat och läst fram tills nu!

Dagens planer ser ut såhär:
- Orka äta frukost.
- Ta tåget till skolan för att ha spanska.
- Ta tåget till Malmö för möta upp mamma. vi ska till Trelleborg och titta på glasögonbågar till mig!
- Be om ursäkt på kvällen för dålig update!
Min allmänt tråkiga vardag!

Akupunktur

Hej bloggen, och förlåt för dålig uppdatering.
Har nyss varit i Ystad och fått akupunktur. Det är att om man är spänd någonstans så sticker dom in nålar där så att det ska gå över. Det låter jätteläskigt tycker jag och jag var jätterädd. Men det va skönt! Fick åtta nålar i ryggen.

When the love falls

Godkväll bloggen, blir tyvär ingen casting i sthlm. Har fullt upp hela veckan. Men det kommer ju fler! Ska fota ett par nya doftljus jag fick av mamma idag. Jättesöta!
Snart ska jag gå right to bed efter som jag ligger och halvsover på tangentbordet just nu...
En bild från i somras, fyfan vad jag saknar sommaren ... gud vad jag är brun på bilden!

Casting i Sthlm?

Hej bloggen!
Fick nyss reda på att jag kanske ska till en casting i Stockholm i veckan och provspela till en reklamfilm! Hoppas jag får åka. För bor ju väldigt långt ifrån Sthlm så mina föräldrar kanske inte tycker det är lönt. Men det skulle vara sjukt roligt om jag fick rollen! Blev ju utvald av 800 sökande ;)

Chic

Godermorgon! Jag sitter på mitt rum och klämmer lite frukost i form av oboy och lingongrova med ost på. Känns väldigt svennigt. Älskar att äta på mitt rum hehe.

Tvättade håret imorse för första gången sedan andra världskriget, jag försöker tvätta det så sällan som möjligt så att det inte ska slitas så mycket. Nu är det renare än någonsin, inte ens en liten kvadratmillimeter flott så långt ögat kan nå!

Svinalängorna- Trailer

Denna är den nya filmen Svinalängorna som har premiär den 10 December- OCH JAG ÄR MED I DEN!!!
Jag skpelar huvudrollens (Leena) kompis. I filmen heter jag Eva Svensson. Och jag ät tillochmed i trailern! Är tjejen som dyker ner i vattnet i simbassängen, hehe. Man ser inte att det är jag, men det är det :)
Ser fram emot att se filmen jättemycket. Hoppas jag inte ser konstig ut. När jag spelade in så träffade jag Noomi Rapace, Ola Rapace, Tehilla Blad och Pernilla August.

Glöm inte att se den på bio, jag är ju med i den!

Dagens outfit

Hatt- H&M
Sjal- Lindex
Jacka- H&M
Väska- Second hand
Haremsbyxor- Zara
Skor- La Redoute

Dagen i Malmö

Heeej bloggen :)
Har kommit hem efter en lååång dag på stan med Inez, har kollat på I rymden finns inga kännslor, så jävla bra. garvade fan hela tiden! :D
När vi va inne och kollade på hansa så kom det fram en kille och frågade om jag ville bli fotad till en av sveriges största modelltävling, sa ju ja såklart :D så jag hoppas bara dom väljer mig hehe ;)
Men här kommer lie bilder från idag!
OBS! Bilderna är oseriösa!

When it comes to love

Heeeej bloggen! :D
Ska fixa mig lite innan jag tar tåget till Inez. Ska verkligen bli kul.. Eller har jag redan sagt det? Oj, bara hundra gånger.. ;)
Men jag kommer fota och sånt som jag lägger in på bloggen senare ikväll :)
Facelook

I rymden finns inga känslor

Reserverade biljetterna precis. Imorgon ska jag och Inez gå och se på I rymden finns inga kännslor. Ska bli jätteroligt. Längtar verkligen till imorgon! Nu ska jag äta tacos med familjen!
Hörs sen! ♥


Marc by Marc Jacobs

New York Fashionweek bjöd Marc Jacobs på mycket 50-talsinspererade kläder.
De var väldigt femenina och jag gillade verkligen den tredje bilden med klänningen på.
Klänningar i den modellen kommer vara så hett i sommar! Måste ge beröm åt den här
kollektionen. Gillade verkligen allt.

River flows in you

Godmorgon!
Vaknade i min sköna säng för en halvtimme sen. Är hemma idag, för jag kunde inte riktigt sova inatt, hade ont i magen. Men nu är det bättre iaf!
Imorgon ska jag sova över med Inez (hemma hos henne). Vi ska gå på bio och se Tusen gånger starkare. Ska bli jättekul!


Tog dessa bilder nyss i köket, de är dock inte redigerade, så jag har lite blänk på näsan, men wathever :)

Black & White Photo

Heej bloggen. Sorry att jag inte bloggat idag, men jag har varit helt dåsig. Har varit hod doktorn och sen har jag röntgat nacken. Men nu ska jag inte sitta dilla om mina små tråkia problem, för nu ska jag ringa Inez och fråga om vi kan hitta på något i helgen!




Try to catch the rain



Sticker ner till 7eleven och köper något att äta, hörs snart!

Livet är orättvist

Hej alla glasögonormar!

Igår- Kollat på Desperate!!!! Gissar typ att ni alla såg det? Vad tyckte ni? Spännande? Muy intressante? Riktogt bra avsnitt iaf, jag kommer följa det den här säsongen!

- Kollat på Cougar Town, det är skitkul, älskar det programmet!

Tog några foton på toaletten här på mammas jobb (inte fula fjortis-egopix) utan lite proffsigare, skoja. Lägger upp två stycken!

Just det! Min mamma jobbar som marknadschef på Brio så dom har gjort en reklamfilm som kommer visas på  reklamen innan bion börjar. Och bara för det har hon fått ett kort så hon går gratis på bio hela året!!!
SNACKA OM ORÄTTVIST?! Och jag får inte låna det eftersom det ät ett personligt kort med foto & sånt. :O

Jason Wu Spring/Summer 2011

jason wu spring 2011 collection
new york fashion week spring 2011

Kollektionen som Jason Wu visade upp på New York Fashion Week  va de flesta kläderna väldigt denima, och jag gillade det. Det är min stil. Utbudet på kavajer passade verkligen in i temat. Men festklänningarna hängde inte ihop med resten av kollektionen när de andra kläderna för det mesta var beiga och gråa, var klänningarna färgsprakande. Snyggt, men passade inte in riktigt.


Buisness Emma

Heej bloggen. Godmorgon bloggen. Hola bloggen. Helo bloggen. Chacha bloggen, ja det finns tusen sätt att säga hej på. och jag valde alla som ploppade upp i huvet på mig. Är i Malmö just nu, ska sticka ner och ta en fika senare. Kommer modeblogga lite senare.
Hörs sen!




Black & White

Godkväll bloggen. Imorron ska jag till Malmö med mamma, ska vara med henne på jobbet. Hatar att vara hemma, det känns som om jag sitter i ett fängelse?! Men iaf går och lägger mig nu, ska upp tidigt imorron.
Godnatt!


Älskar tröjan på dom här bilderna, jättemysig. Direkt från pappas gaderob!




Hat & Bag


Väskan är från second hand- 250 kr.


Hatt, H&M 99 kr.



Godmorgon..

Godmorning sunshines!
Är hemma idag, för har fått mer ont i magen. Farmor och farfar va här precis och köpte panda av mig (kanske lite barnsligt, men man känar rätt mycket på det!) Så snart ska sätta mig och käka köttbullar.
Pussssssar !



Me right now, sitter i myskläder.


My Makeup

Tänkte visa vilket smink jag använder. Jag är väldigt snål när det gäller smink. Jag köper gärna smink osällan, men då kostar sminket mycket mer. Använder gärna märkesprudukter. De är oftast bättre, men självklart blandar jag lyx med budget.



Rosa ögonskugga från Mac.


Rouge från Chanel.



Puder från The Body Shop.


Solpuder från Loreal Paris.


Foundation från Maybelline New York.


Mascara från Maybelline New York "The Colossal"
Penselfoundation från The Body Shop "Magic Wand"
Vattenfast mascara från Maybelline New York "Lash Stiletto"

Some makeup

I nästa inlägg tänkte jag visa er det mesta av det smink jag använder. Kommer snart!


16:35

har jättelite tid på mig att skriva detta inlägg.
va i ystad precis och hämtade väskan, visar den sen, men nu ska jag med mamma till ystad igen *suck* för att hjälpa henne med en sak, hörs senare!

11:47




Sitter här på stolen och hör till fåglrnas sång, känner vinden i håret och...

nej, seriöst.

HEEEEJ bloggen!
har varit i skolan en timme och sutter här och väntar på att tiden ska gå så att jag och mamma kan åka till ystad igen och hämta en väska som jag beställt. Nej, nu ska jag läsa min bok.
Hörs senare! ♥


Akris spring/summer 2011


Dessa snygga kläderna  kommer från Akris, de visades nyligen på Paris Fashion Week
som är i full gång just nu. Jag gillade verkligen de klara linjerna, snygga jackorna, de neutrala
väskorna och de skarpa detaljerna. Jag gillade också modellerna, de visade och sålde verkligen
kläderna!
Det jag inte gillade va att man såg bh:n jättemycket, jag tycker inte man ska vise det, för det
ser verkligen billigt ut då.

God job, Akris!



When the love falls ♥



Sitter och tittar på en film som heter "Twilight". Är det någon som har sett den? Rekomenderar den!
HAHA SKOJA BARA! KLart alla har sett twilight -,-


Kate Moss Velvet Hour

Morsning Korsning! Ska inte göra något speciellt idag. Förutom att titta på The City ikväll. Imorron vet jag inte om jag går till skolan, mår inte så bra. Men har glömt att blogga om att Paris fashionweek är i full gång, och jag kommer att lägga upp bilder från några av visningarna som är där. Och just det, glömde att säga att Frida Gustavsson som är en av världens mest bokade modeller går för de flesta visningarna. Och mamma känner henne! :D

Men jag tänkte tipsa om min nya body loation jag fick från mamma för nån vecka sen. Den är från Kate Moss, vet inte hur mycket den kostade.



One of Watches


Torrschampo?


Mitt hår slits lätt, speciellt när jag tvättar det för ofta. Nu har jag börjat tvätta det ca varannan dag (= kring 3 gånger i veckan) men egentligen ska man ju bara tvätta håret 1-2 gånger i veckan, men mitt hår blir så himla fett så det kan jag ju bara glömma ..

Men jag har hört att torrschampo är skitbra när det kommer till att hålla håret fräscht mellan tvättarna, stämmer det? Har ni testat? Finns ju en miljard olika, vilket ska man välja? HJÄLP MIG lovers.

Taget från Veckorevyns hemsida:
"Torrschampoo kan snabbt få håret att både kännas och se fräschare ut. Torrschampoo passar perfekt för dagar då du inte hinner/orka tvätta håret. Det suger upp fettet ur oljiga hårrötter och gör håret både mattare och lättare att styla. Ditt hår kommer med andra ord inte att kännas fetare, även om en "nytvättad" känsla kanske är att ta i."

Pälsmössa



Lite bilder på min nya mössa!

Hej bleggen, Inez har precis gått hem, är jättearg. Ville att hon skulle stanna! Men vi kanske ska va imorron och sova över nästa vecka :) Jag ska ändå ha det mysigt  och titta på Harry Potter och äta choklad, det gick inte så bra det där att vara nyttig, men choklad är iaf bättre än godis.

Ha en bra kväll!





Inez å typ emMA e världEnz Ztörzta fJojtiZAr!!!!!!

CHACHA BLOGGEN!!!! Nej, skoja bara. Är med Inez, hon kom med tåget från Malmö, vi har snackat och skrattat mycket. Jag åker nog med Inez till Malmö sen så ska vi ta en tripp på stan och fönstershoppa. Men kanske köper ngt litet :D

Elsas Mode


Måste bara tipsa om en bok jag köpte för någon vecka sedan. Elsas Mode! Skriven av Sofi Fahrman. Har sett nu att den blivit populär och många har tipsat om den i sina bloggar. Men det är väldigt bra.

Vitamin Well


Läste lite på internet igår och läste att dessa drickor inte ens var så bra och nyttig. Att de innehöll väldigt mycket fruktsocker och andra tillsatser som egentligen inte behövs. Jag är försöker vara supernyttig nu och jag ska försöka skriva lite om det i framtiden ;-)

1 Oktober

Tjena tjena bloggen. Har kommit hem från skolan nu. Mår inte alls bra, det dunkar i huvet och näsan rinner, och min mage värker. Men det är bara stanna hemma och bli frisk. Jag ska nog va med Inez imorron. Vi gick i samma klass i för några år sen, men nu har hon flyttat till Malmö. Så antingen blir det jag som åker till henne eller tvärtom.
Ikväll kommer Isabell över till mig, jag ska visa henne mitt nya rum, och sen ska vi snacka lite om helgen.
Men nu ska jag sätta på en Harry Potter film, Fången från Azkaban I think. Ni som inte visste det, men jag älskar Harry Potter, jag har läst alla böckerna sex gånger. Och sett filmerna minst hundra.

C YA!

RSS 2.0