New sunglases

Heeeeeeeej allihopa. Är tbx från Malmö nu. Asså helt ärligt, vad har fucking hänt med affärerna?! Det finns ingenting snyggt! Hittade bara ett par billiga solglasögon -,- Letade desperat efter en fuskpäls jacka. Hittade väldigt många snygga, men knapparna man knäpper var ju helt sönder? Vet faktiskt ingenting vad som händer med sverige. Kommer aldrig mer handla på Entré.
Här kommer iaf bilder på solglasögonen jag köpte. De kommer från Milonga Eyewear.


Brottåm!

Hejsan bloggen, skriver jättesnabbt . Har exakt 30 sekunder på mig att skriva detta inlägg, helvete så fort jag skriver just nu, hinner knappt med själv, ah ma gaaad. I alla fall så känner jag mig superdupermegaful idag, mitt hår är fett som smör, alltså det verkligen bara RINNER längs mina flottiga längder ..

Men jag ska till Malmö nu med mamma, ska se om jag ska köpa ngt. Men vi hörs sen!
Puss ♥
m

Mys mys mys

Heeeej bloggen, sitter i min underbara säng och myser med mina varma dator i famnen! Ska snart äta spaghetti & köttfärssås MUMS!
Oseriös bild på mig och Nina ♥

heJ bloggen, jA typ E fJortiZ *zKrattAR*

TJA TJA BLOGGEN! hehe, är seriös?! Typ NOT? HAHA kan inte fatta att vissa pratar OCH skriver så på riktigt! Iaf, va i skolan i en timme idag, hade prov i SO, gick väldigt bra, hoppas jag får MVG. Men sen åkte jag till doktorn och tog några sprutor (aj!).
Nu är jag hemma och har inte så mycket att göra, ska nog plugga.
Bye! *Hatar fjortisar


My look today !




New Lights

Hej, tänkte skriva ett snabbt inlägg nu, har ju inte bloggat så aktivt idag har varit så upptagen. Va och fikade, och när jag kom hem hade mamma köpt ett par jättesnygga lampor till mitt rum, som passa jättebra till tapeten och gardinerna ;-D
Här bilderna på dom! Jag fick två lampor btw.

Skolan imorron! :D

Hejhej bloggen. Är på bra humör idag, för.. IMORRON SKA JAG TILL SKOLAN! Har ju inte varit i skolan på över ne månad, då jag blev sjuk. Men så blir det, för imorron kommer jag träffa alla mina underbara vänner♥ Men jag ska dock bara stanna där en timme för sen ska jag till doktorn och ta massa sprutor, längtar inte precis.imo

New Clothes

Detta är vad jag köpte idag ;-D
Allt är köpt på Second Hand och gick på nästan 900 kr, med det va det värt! Urpsprungligen kommer kläderna från H&M, Lindex, KappAhl, Miss Sixty och Jigsaw.





Hunnit med ganska mycket för att vara jag, jag har ju en så händelselös vardag!

Är hemma från Ystad nu, tog mycket längre tid än jag väntat mig. Va först hos doktorn, sen strosa jag runt lite på stan och gick in i en second hand affär där jag köpte kläder och skor för 900 kr hehe :-D
Sen hade jag och mina föräldrar möte med min lärare, det gick fint. Och på väg hem gick jag in i simhallen där mina kompisar tränade, och jag fick ett jättevarmt mottagande från dom, älskar er, kan inte vänta tills jag börjar träna igen ♥
Ska fota alla kläder så det kommer bilder på dom i nästa inlägg ;-)
Puss!

Är uppe tidigt idag..

Godmorron! Är uppe tidigt *wow* eller det är tidigt för mig, jag går ju inte i skolan, är sjuk, hehe. Ska till ystad till doktorn, men jag kommer hem vid elva typ, så jag bloggar mer då, här kommer en bild på mig i somras ♥


Pink ear muffs



Hihi, älskar mina rosa öronmuffar, köpte dom när jag var i Brasilien. Ska använda dom någon gång i vinter, frågan är bara när, för jag har nästan inga kläder som passar till öronmuffarna.
Men nu ska jag måla naglarna och sortera mitt smink,
Puss !


Movie


Allt för min syster.


Denna ska jag se ikväll, är sjuk så kan ju inte ta hit någon kompis. :-( Men har hört att den ska vara jättesorlig och bra. Vi får se :-)

Fashion


Look today

Godmorron och sorry för dåligt uppdatering.
Igår va jag i Lund med mamma och syster, de skulle gå och titta på någon "lasershow" och jag ville inte vara hemma själv (är ju så trött på det) så jag följde med ;)
Det va faktiskt rätt kul även ifall det va för sexåringar, men jag är ju lite barnslig höhö ;)
Men jag har inga planer för idag, och jag lovar att det kommer bli mycket bättre uppdatering nu,
hörs sen ♥


My look today.

Light Blue



Nytagen bild.

Fårull



H&M - 299 kr.

Strawberry



Köpte jordgubbar idag. Då känns det lite mer som sommar. Vill inte att den ska vara över! Men samtidigt längtar jag efter den mysiga kalla vintern. Fyller ju år två dagar innan julafton också den 22 december, så man längtar ju.

Gör inte ni det ?

Look today



Randig tröja - Lindex
Kavaj - Honkydory
Harmesbyxor - Lindex
Boots - La Redoute
Väska - Second Hand

Livet på en pinne

Gomorron bloggen! Sitter på pappas jobb nu. Bättre än at va hemma, ja är så trött på det stället att jag knappt kan kalla det hem längre. Men nu är jag här :-D
Ska nog gå er på stan sen och gå in i några affrer, om jag längtat?! Det va eeevigheter sen jag shoppade. Men åker nog hem ite senare.
Det va nog de enda ja ville säga (-:

Hejdå alla knäckebröd heheh

Little bit red

Nu ska jag gå och lägga mig, eller jag ska inte riktigt sova än, ska ligga och läsa i sängen. Men imorron ska jag gå upp tidigt för jag ska till pappa på jobbet, för jag vill inte vara själv hemma, det är sååå tråkigt. Så lite miljöombyte skulle inte sitta fel! Men när jag väl är i Ystad ska jag kika lite på stan och se om jag hittar något snyggt.
Bloggar mer om det imorron!
Pussar & godnatt! ♥


Om SD

Nu tänker jag skriva exakt vad jag tycker om att ha ett rasistiskt parti i riksdagen.

Sverigedemorkraterna har länge varit ett pyttelitet parti med circa 1-3 % i förra valet. I det här valet ökade det med så många procent att de fick 5,8 % och är nu med i riksdagen. Det skrämmer mig verkligen att detta händer. Om SD får fler röster än nu i nästa val, och om Alliansen vill sammarbeta med dom, så kommer SD börja att framhäva sina frågot om invadrare, då blir de nynaztistiska frågor. SD hatar muslimer, och jag fattar verkligen inte vad de har emot muslimer heller. Kriminaliteten skulle inte försvinna bara för att alla invandrare åkte ut ur landet. SD beskriver invandrare som "dom" och SD är "vi". "Dom" är de onda, bara för de råkar komma från något annat land.

Sverigedemokraterna är RASISTER!

Miss Sixty Fall/Winter 2010



Sjävklart levererar Miss Sixty massa snygga kläder till hösten. Den fjärde bilden med
tjejn som har en vit pälsjacka är min favorit. Päls är väldigt inne i höst. Men ärligt talat
så är den här stilen lite för "tuff" för min smak, jag gillar den mer klassiska looken, som
Elin Kling tex.

MÅSTE kirras inom snar framtid

Hej världens bästa läsare! Hur är det med er (svara, för jag bryr mig faktist .. paus .. NOT!!! Eller? Skoja. Bryr mig om er för ni bryr er ju om mig!) en dag som denna? Jag mår bra, sitter och samlar kraft till att orka resa mig. Ska strax rulla nedför trappan och in mot köket, ska faktiskt ta och äta frukost!!! Hur ska nu detta sluta?

Följande saker MÅSTE göras inom snar framtid för att min omgivning inte ska bli helt avsugna på mig:

- Fila och måla naglarna. Jag vet inte varför men jag blir lite äcklad när mina naglar är omålade, på andra går det bra men på mig själv .. usch. Fy. Huvva. Bort. Schas.

- Skaffa mig ett SATS-kort. måste verkligen komma igång att träna, har helt tappat konditionen nu när jag har varit sjuk. Simningen vet jag inte riktigt om det blir av, men jag är riktigt suger att börja träna på SATS i Malmö!

- Köpa nya kläder. Tittar jämt runt på olika klädsajter nu förtiden för jag är ju sjuk och kan inte åka in till Malmö och shoppa. Men jag är verkligen i behov av nya kläder för just nu känns det som om jag klär mig likadant som en stenålders människa.

- Köpa en ny väska. Jag älskar väskor, och jag är värkligen världsbäst på att ta i sönder dom. Har just tagit i sönder min älsklingväska, så nu måste jag köpa en ny. Men jag har verkligen ingen aning vilken väska jag ska ha, och jag vvet inte heller var jag ska köpa den.. För väll leta upp något bra ställe när jag åker till Malmö när jag blivit frisk ;-D



RIP min väska!

The Hills ♥

Sitter och kollar på gamla anvsnitt på The Hills. En kompis lånade mig den dvdn drån säsong 2. GUD va alla va små! Man märkes störst skillnad på Heidi Montag, efter alla hennes plastikoperationer..



13:39

Gomorron allihopa. Min vardag just nu är väääldigt händelselös. Men fler inlägg kommer.

Brasilien 09/10




Hittade några bilder när jag & min familj va i Brasilien över julen och nyår (vi va där i tre veckor). Saknar verkligen värmen och ställena vi va på. Vi besökte världens största vattefall som ligger på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Vattenfallen sträcker sig i bredd på över fyra km.

Life sucks sometimes

är tillbaka från doktorn. mår verkligen skit just nu. Doktorn sa att jag kommer ha ont i magen & i hhuvet i en månad till! JAG DÖR! Men det ända jag kan göra är att stå ut. -,-

Men jag ska bli lite mer social nu på kvällen, lovar :-D

Puss ♥

Lite om valet

Alliansen håller på att vinna valet. Det går inte så bra för de rödgröna. Verkligen jättedåligt val, Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen OCH alliansen vinner.

Vill bara säga att NI SOM RÖSTAR PÅ SVERIGEDEMOKRATENA KAN DRA FRÅN MIN BLOGG!

My look today




Kofta- Gina
Tights- H&M
Boots- La Redoute

Love sunlight but not today



Hola locas! Vaknade nästan precis, hehehe. Har bara hunnit äta frukost. Men nu ska jag ta en skön varm dusch och sen går jag nog på en promenad.. Jag har inte varit ute på jättelänge, för jag är ju sjuk och vädret skiftar och när det är sol får jag inte vara ute, för just nu är jag allergisk mot solljus (skojar inte).
Dagens outfit kommer senare!
Puss ♥

Chanel no 5



Parfymen jag avnvänder just nu heter Chanel no 5. Chanels mest sålda parfym. Älskar den!

18:40

God kväll och sorry för dålig uppdatering. Idag har jag ränsat i mitt run. Och tagit in alla mina saker i bokhyllan. Nu fattad det bara alla mina sim medaljer. Men nu ska jag sätta mig framför brasan med en bra bok.
Hörs senare, Puss ♥

Nya skor



Dessa snygga skor kom på posten idag från La Redoute. Älskar dom!

Bootsen- 399 kr
Knytskorna- 699 kr

Streetstyle: Olivia Palermo


Alla älskar Olivias Palermos klädstil. Verkligen, den är skitsnygg! Men jag gillar verkligen henne inte som person. När man tittar på The City är hon värsta bitchen. Men jag känner henne ju inte hehe :)

Nu ska jag på massage och sen ska jag hämta min syster i skolan.
Ses sen! ♥

Maja & Bella




Bilder från idag, på mina två marsvin Maja & Bella ♥

The Black Ghosts

God eftermiddag. Bloggar med men våran dator som är på väggen i köket. idag har jag extra tråkigt, för jag tycker att alla mina filmer är tråkiga. Och jag orkar inte sticka och hyra några. Men jag tror jag går ut och fotar. Det är ju inte så tråkigt.

Lägger ut de bästa bilderna senare.

Hörs sen!

Sheep


I höst är jackan med fårulls-detaljer hett. Det finns många att välja på. De här ovanför kommer ifrån Burberry, Lindex, Jofama by Kenza & Acne. Jag tror detta är något jag kommer satsa på. Jag tycker det ser lite billigt ut. Men jag tycker verkligen jackan är cool. Men vad tycker ni?

I am not a robot



I am not a robot - Marina and the Diamonds ♥


- Så himla bra låt! Får aldrig nog av den. Den är med i Lindex reklamfilm som visas på tv just nu. Men jag kan inte beskriva min kärlek till den här låten. ♥



Lady Gaga at VMA 2010


Igår var det Mtv Video music Awards och som vanligt chockerar Lady Gaga oss alla, igen. Med kläder designade av Alexander Mcqueen, Armani & köttklädseln av Franc Fernandez. Enligt mig var den självklara favoriten från Alexander Mcqueen, den guld-röda.

Personligen älskar jag Lady Gaga. Tycker hon är fett cool och kör sin egen grej. Jag ska se henne Live i Malmö den 19 november med Inez. Längtar!

15:02









Heheheh ville bara säga att det är najs med pasta ! :D

Efterbliven



Hej loverz .. vad har ni för er? Ok, varför frågar jag när jag redan vet .. ni ligger ju och läser min blogg, HEHE!

Jag dillar, yrar i nattmössan, vet inte vad jag pratar om - kan bero på att min hjärna är helt överbelastad.
Men iaf min dag har varit helt totalt ointresant. Va hos doktorn imårse, gick bra tror jag. Men hon sa att det kan ta upp till två veckor till för mig att bli frisk!!! Men nu sitter jag i sängen och myser med en härlig bok och snart ska jag nog gå ner och äta.

White shadow

God kväll! Imorron bitti ska jag till doktorn igen *suck* men jag vill ju bli bättre så who cares?

Ska ta och dricka te nu..
God natt!

Stockholm Streetsyle



Bilderna från Stockholm Streetstyle älskar jag. Jag gillar mest den sista bilden. Blommiga tishts matchat med svarta Dr.Martens är skitsnyggt! Tror att jag kommer köpa ett par Dr.Martens till mig själv nu i höst.

Sunglasses


Nya brillor har jag köpt, ett par guldiga pilotbågar med brunt glas i. Tycker det är mycket snyggare än med vanliga silverbågar! Vad tycker ni om dem?

Prada f/w 2010



Pradas höstvisning föll mig inte riktigt i smaken. För mycket stickat och kragar. Tänker på mormor. Så nej, inte den här gången. Men det är upp till var och en!

Kiss The Rain

Gomorron locos! Vaknade precis, mitt rum är färdigt! WIHOOOOO! Är jätteglad, bilder kommer senare när jag har laddat över dom till datorn.

11 September

Just det.. Det är den elfte september idag. Exakt nio år sedan terrorister flög in i tvillingtornen. Kan inte så mycket om vad som hände, kommer bara ihåg att jag såg på nyheterna med mamma och sen började jag att gråta.

Det är väldigt många som sörjer idag, men min kompis Johanna fyller år idag, Grattis Johanna!


Mannish Boy

Gomorron alla galna läsare! Idag ska hjälpa mina föräldrar att tapetsera en vägg i mitt rum (men det är inte säkert att det blir färdigt idag, för man har ju andra saker som man måste göra)
Kan verkligen inte lägga upp "facelook" bild för jag är sjuk & ful! Men vi får se.. Här kommer en bild som är några veckor gammal bild höhö.


Right..



Tänkte bara skriva FUCK SVERIGEDEMOKRATENA!

MGMT


Think Gaga

Hola guapas! Satt och tittade på simnktips på Youtube hittade det här klippet, tjejen gör sina egna ögon giganstiska med hjäpl av smink. (sånna ögon som Lady Gaga har i Bad Romance videon) rätt coolt!

22:01

Tittar på film, blir ingen mer bloggning idag,

Puss! ♥

Woupsi

Hej lovers! Har precis tittat på gamla avsnitt av The City när Whitney är ny i New York. Rätt kul faktiskt, och jag hatar Olivia den bitchen heheheh, men hon klär sig jävligt snyggt ;)
Nu ska jag äta lite kvällsmat,
Hörs senare!


If you want some insperation..

Louis Vuitton


Funderar på att köpa en Louis Vuitton Speedy 35. 4 850 kronor kostar den. Allt är i äkta skinn och väskan blir snyggare för varje år som går. Handtagen är obehandlat o kommer därför mörkna till en djupare brun färg.

Dagens Låt!





Ready- Rihanna ft. Lady Gaga

GoGreen

Asså HERREGUD vad jag är uttråkad. Har suttit och gjort om bilder på datan, är det någon här i världen som vet vad jag kan göra?

Black is not boring


EMMA goes SMURF



Sometimes I think blue..

Moi Je Joue

Gomorron!

Mitt liv är B O R I N G just nu. Är hemma med magont & huvudvärk. Vet att jag har något som gör att jag får ont. Har ju varit inlaggd på sjukhuset två gånger, men jag vill inte berätta vad jag har här i bloggen. Men läkarna sa igår att om jag tog tre speciella medeciner skulle det gå över om en vecka, så jag och mamma stack till apoteket och köpte medecin för 1000 kr ;s Men imorron har jag lovat mig själv att jag ska fösöka komma upp ur sängen och försöka gå till skolan. Saknar ju min Nina så sjukt mycket ;( Sen måste jag ta igen skitmycket plugg..
Men nu ska jag inte sitta och babbla om mina tråkiga problem!


Satt och tittade på AngelicaBlicks blogg och såklart älskar jag hennes outfits, men nu på senaste sitden har den blivit lite för loco, eller vad tycker ni? Visst är det fint med pannband och och cowboyskor och hatt, men hennes stil blir lite för mycket tycker jag.

some cosmetics



Är så mycket man vill ha när man sitter och tittar på en massa olika webshoppar. Men jag funderar på att åka till Malmö snart så jag får försöka hålla i pengarna litegrann iallafall.

21:31


Hihi, jag oc min nalle ;-)


Hola locos!
Ska ta en dush nu, ska försöka ta mig till skolan imorron. Har min bettskena i munnen nu. KÄNNER MIG SOM EN IDIOT! hehehhe, men jag måste ha den, så jag kan inte göra något höhö.



So wanted



Sitter och fingrar på om jag ska köpa dessa eller inte, skitsnygga,
eller vad tycker ni?

I´m alive

De flyttade fram tiden till doktorn två gånger så jag och mami stannade i Ystad hela dan. Men lovar att vara lite mer social nu.

I am not a robot

Gomorron!

Sorry att jag inte updaterade igår men jag målade färdigt mitt rum och så. Sen har vi köpt tapet :)
Nu har jag iaf fått min bettskena och jag pratar jätteroligt och läskar jättemycket.
Jag & mamma ska till Ystad nu till doktorn för dom ville typ kolla hur det va med mig nu :-P
Men jag kommer hem snart och då kommer jag blogga mer.

Puss ♥

Runaway


Åker in till Malmö nu, ska hämta min bettskena!
Hörs sen!



Puss ♥

Hiss eller Diss- Isla Bonita


Igår släpptes Hugo Rosas och Paows låt. Den är betydligt bättre än Kissies låt som var totalt jävla kass, men denna var inte heller någon hit, utdrag från kommentarerna på Hugos blogg och från Youtube:

"Men FYFAN vad pinsamt! Paow kunde ha rört sig liite mer till beaten, istället för att STÅ och mummla något på eh....spanska? (lät iaf inte som det)"

"Äsch, jag tror nog inte det hade blivit lika många klagomål om folk faktiskt inte visste att det var just paow som sjöng låten så sluta fjanta er."

"Låter inte direkt som Paulina men låten var ändå helt okej. Däremot så tycker jag att Dessie förstör själva videon, det ser ut som om hon liksom töntar sig och försöker leka.. sexig? Okej, ska inte snacka massa skit om den stackars lilla flickan. Hugo du var tung!"

"Kissie eller Paows låt = Pest eller kolera. Låtsasöverklass som vill vara kreativa men misslyckas fatalt. Hjärndöd musik för en hjärndöd generation. Grattis världen!"

"Haha någon mer än jag som märker avundsjukan bland tjejerna! :) paulina skrattar nog bara åt kommentarerna, hon e nog stolt att ha hugo som pojkvän speciellt när alla andra e så avundsjuka på henne att han vill ha just henne"

.. aa, ni ser ju .. Jag tycker att båda 2 ser jävligt osäkra ut bara och att videon var lite b .. MEN MEN, smaken är som baken!!!! Så vad tycker ni? :)

Until we bleed

Gomorron!

Idag ska jag till Malmö i eftermiddag och hämta min bettskena som jag ska dygnet runt :/ Men det ska bli skönt att komma ut lite, är ju hemma och surar hela dagarna höhö ;)

Puss <3

Dagens låt



Electric Feel- MGMT

Dream a little dream of me


De tre bästa bilderna.

Electric Feel


En tid jag gärna inte vill komma ihåg, :-s

Gomorron!
Snart kommer bilderna som jag fotade igår, ska bara vattenstämpla dom :)

Puss ♥

Left my hearts


En bild på bästis Nina från förra terminen ♥

Jag kände att ladda upp en bild på dig, Nina, saknar dig jättemycket <3

It´s my day

God eftermiddag, har målat om taket i mitgt rum nu, nu fattas det bara väggarna och tapet på en vägg. När allt ät färdigt kommer föra & efterbild :)
Nu ska jag gå ut och fota lite, bilder kommer lite senare idag!

Puss !

When the love falls ♥



Me right now,
sitter och kollar på Finding Neverland.

Lanvin for H&M



Lanvins franska modedesigner Alber Elbaz.

Yes, ryktet är sant. I höst kommer kollektionen som modehuset Lanvin och H&M är sant. Det bekreftade H&M idag. Den släpps genom en filmpremiär den 2 novemer. Tre veckor senare släpps den i butk.

River flows in you ♥

Är tillbaka från Malmö nu. Vi handlade målarfärg som vi ska måla om mitt rum imorron.
Här kommer en bilr som jag tog precis,



Nätshopping



Jag tror jag kommer köpa allt.. Om det inte blir för dyrt hehe :p

Facelook



Massagen va jätteskön, men nu ska jag till Malmö och köpa målarfärg för jag & mamma ska måla om mitt rum!  Om jag hinner lägger jag upp sakerna jag tänkt på att nätshoppa ikväll annars bloggar när jag kommer tibx från Malmö.

Puss ♥

Dagens planer

Godmorron!

Idag mår jag lite bättre, ska gå och ha massage, och sen hade jag tänkt att nätshoppa. Men bloggar när jag har kommit hem från massagen ;)

Top Model 4

Asså nu ska jag titta på Top Model, jag får aldrig nog av det pogramet?! Tycker alla borde titta på det hehehehe..

Still sick


Känner mig verkligen som ett vrak just nu, sen mår jag dåligt av att sommaren är slut,
och att jag redan är blek!

Blogg reparation

Håller på att göra en ny design, så bloggen kommer vara under reparation.

Victoria Secret


Åh jag vill ha en sån här mysdress fast i vitt! Så sjukt snygg, den kommer ifrån Victoria Secret. Men om jag ska beställa kommer jag få betala tullavgift och det vill jag ju inte! :(

random


Bild: Mollys blogg



tealights in the dark



djävulen bär prada

Nu funkar internet iegn, så kan jag blogga :)

Hade skolfoto imorse, fick stå på den sämsta platsen, längst upp i hörnet. Men tror det gick bra.. hoppas jag. Nu är jag iaf hemma, för jag har skit ont i huvet. Men nu ska jag titta på Djävulen bär Prada.

hörs sen!

i skolan

Är i skolan just nu, ska ha matte :@ Alla har skolfoto idag utom våranklass, är faktiskt rätt glad för jaghatar skolfoto ;)

Kommern nog inte blogga så mycket, för vårat internet funkar inte hemma.

puss!

RSS 2.0