Fråga

"Hej Emma! :)
Älskar verkligen din blogg, läser den varje dag!:)
Undrar var du får din inspiration ifrån? Vilka bloggar läser du, tidningar och vilka klädmärken får du mest inspiration ifrån?
Har tyvär ingen blogg, men du man väl ta upp den som "Dagens fråga"?
Kram Frida :)"

Awww, tusen tack! Det värmes ända in i hjärtat när någon säger så. :)
Jag får min inspiration mest från bilder. Genom bilder skapas det ideer och texter i mitt huvud, kanske låter konstigt, but yes, that´s true.
Jag läser Nicole Warnes och såklart Tavi Gevinsons blogg. De är nog därifrån jag får min inspiration.
Nicole Warne lägger upp väldigt fina outfits och jag inspereras nog mest av henne för att jag ser lite av mig själv i henne. Tavi Gevinson är en av mina absoluta favorit bloggar och eftersom bara är ett år äldre än jag så får hon mig att känna mig duktigt på det jag gör. Man måste ju inte vara gammal och erfaren. Man måste lära sig någon gång, och det är det jag gör just nu.
Jag läser tidningarna CHIC och ELLE men läser dom egentligen bara för att ha något att läsa. De isperear min inte alls.
Chanel är ju mångas favoritklädmärke och en av dom är jag. Egentligen inspereras jag av Coco Chanel, gillar mer vad hon gjorde än vad Karl gör för märket idag. Jag gillar Hermés väldigt mycket också.
Hoppas du har fått svar på dina frågor! :)

Nicole Warne.

Tavi Gevinson.


Elle.

Coco Chanel och Hermés Fall Winter 2010.


Skit i alla löften - LEV!

Sitter och funderar på vilket nårårslöfte jag ska ha. Men jag kommer faktiskt inte på något bra. Mitt liv är perfekt nu anyway så det spelar väl ingen roll. Jo en sak ska jag jobba på- Jag ska börja träna som tuuuuuuuuuuuuusan! Kommer ha sjuuukt snygg kropp sommaren 2011- Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ;)

Fashion Collage

Här två bilder på ett modecollage jag håller på att göra! Det sitter på väggen ovanför mitt skrivbord och jag är riktigt nöjd med det, dock så är det inte riktigt färdigt än. Ska nog lägga till en bild eller två. Eller vad tycker ni? :)

Dagmar Spring/Summer 2011

Sorry för en riktigt dålig update de senaste dagarna, jag borde skämmas. Men här kommer några bilder som Dagmar visade upp på Amsterdams Fashion Week.
Tycker för det mesta om Dagmar men har aldrig varit ett storfan av dom, och detta är jag inte heller ett storfan av, men jag gillar klänningarna som inte har släp, vollanger och draperingar!

Outfit 24 december 2010

Tröja- H&M Shorts- Vero Moda Knästrumpor- Lindex Skor- Bianco Footwear

GOD JUL

Då var julafton! Och även om ni gillar min blogg eller inte så önskar jag er alla en god jul!:)

Curly

Hej bloggen!
Min Iphone har inte kommit än, och jag tror den kommer nästa vecka, buhu jag hatar Halebop!
Men ikväll blir det Sagan om konungens återkomst, så jag kommer sitta bänkad framför teven hela kvällen. Imorron är det julafton och vi kommer vara hemma hos mormor&morfar. Berättar mer  imorron!
puss!

Födelsedag! :D

Då var det äntligen min tur idag! Fyller tretton! :D
Fick en Iphone 4 och massa kläder, får mer ikväll. Jag vill tacka alla som sagt grattis och brytt sig på FB, det betyder väldigt mycket!
Igår kunde jag inte blogga för min dator fick någon "minivirus" så den ville inte starta, men jag kan berätta kort vad som hände!
Jag åkte in till Malmö och träffade Inez och vi bytte julklappar. Jag fick duschkrämer från The body shop och hon fick ett ljus och läppgland av mig. Vi gick på stan och snackade om allmänt roliga saker!

Oh yes

Hej bloggen! Idag va jag och Bella på stan. Jag köpte en halsduk och en tjocktröja till min själv och sedan köpte jag julklappar. Visar sakerna jag köpte imorron! Just det, eftersom jag fick jullov i fredags så har jag ju gjort lite som ja vill de senaste dagarna, och imorron ska jag till Inez i Malmö! Vi ska byta julklappar och jag funderar på att klippa mig ;)
Ni får veta mer imorron, puss! ♥



Robot lips


Väldigt inspererande! Äntligen gör någon nåt annurlunda, för det mesta ser man ju inpincip samma saker på tex catwalken fast i olika varianter, men det här har någon inte gjort förut! Diggar det väldigt mycket.

Still MJ fan

Det var verkligen länge sedan jag lyssnade på MJ så jag har lyssnat på honom och grät en tår över att han inte lever längre.
När han dog tog han halva mitt hjärta med sig i graven. Jag va hans absolut största fan och lyssnade bara på honom i en period på fem månader, men sen lixom tröttnade jag och började lyssna på annan musik.
När han precis dött blev jag vän med en tjej som heter Caisa prata om hur vi skulle föra MJ tillbaka till jorden (som om han kunde börja leva igen efter döden) och skrev till varandra hela tiden "Vi kan klara det här!" Men sedan glev vi också isär för jag började lyssna på annan musik. Nu på senaste tiden har vi bråkat lite för att Caisa inte tycker om Lady Gaga, fast att jag gör det. Nu när jag tänker efter så är det löjligt.

Jag älskar dig fortfarande Caisa! Även ifall vi bråkade! ♥ Besök Caisas blogg HÄR

Numb

Nu ska jag ut och åka pulka, ska bli roligt, jag bor ju granne med byns största backe. Imorron blir det julklappshadling med Bella, då ska jag passa på att handla de sista julklapparna. Bloggar mera later!
Puss !

New shoes

Köpte dessa snygga "gubbskorna" i Estocolmo!
599 kr från DinSko

Golddigger

Måste köpa massa nya armband och sånt. Och ny klocka eftersom någon människa som själv inte har cash tagit den. Den här klockan från Marc by Marc Jacobs och armbandet från Juicy Couture är ju daaashigh. Någon som vet om man får betala tull om man beställer från Juicy Couture?

Torsdag

Hej bloggen! Idag va skolan stäng pga vädret, så jag va lite med Bella, och efter det köpat igenom snön för att hämta min syster på skolan. Varför måste det snöa mer? Imorron är det skolavlutning och det ska bli väldigt skönt med lov. Nästa vecka fyller jag år och så är det julafton! :D
Men nu ska jag bara slappa, hörs sen! ♥

Rihanna

Nu är det bokat och klart! I oktober ska jag och Inez se Rihanna! Ska bli väääääldigt roligt, ser verkligen fram emot det!

Våren på H&M

I vår kommer modet på H&M domineras av 60- och 70-talet, med korta och skarpa modeller i klara färger vid sidan av en mer romantisk siluett som är lång och elegant.

"Det är bra att inventera garderoben noga i början av en säsong. Modet svänger ju inte lika drastiskt som förr så gamla favoriter fungerar med smarta uppdateringar. Säkra nyinköp för våren är coola klassiker i beige och vitt, och de längre kjolarna och klänningarna ger en ny, kvinnlig stil", säger H&M:s designchef Ann-Sofie Johansson.

Här är några utvalda ledord för hur våren ser ut hos H&M.
Siluett – lång och ledig eller kort och skarp.
Färg – Pudriga makeup-färger, marinblått, vitt, beige, gult och rosa.
Mönster och tryck – Blommor, djurmönster och grafiska ränder.
Material – Stentvättad bomull och tencel, mocka, linnemix, tunn jersey, chiffong och voile, ekologiska och återvunna material.
Nyckelplagg – Byxor av olika slag, långklänning, jerseytop, blazerjacka.
Nyckelaccessoarer – Väska, bälte, sandaler och träskor av naturfärgat läder.

Min helg

Hej bloggen. Sorry att jag inte bloggat sen jag kom hem från Stockholm, men jag har haft fullt upp med lucia, plugg och så dog mitt marsvin Bella idag :( Har gråtit lite över det och ska göra ett bilspel med henne på. Kommer inom en vecka!
Men nu ska jag fortsätta plugga, och imorron har vi volleybollsturnering med skolan, suuuuuuck -,-
Och just det, glömde att skriva att jag var där när självmordbombaren spränges. Jag såg liket och sånt, lääskigt :s
Men bloggar lite senare idag, c ya!

Hem igen

Nu åker jag hem igen- har varit en härlig helg i Stockholm :)

Hej

Idag har vi typ gått på stan heela dan har köpt några grejor som jag visar när jag kommer hem :)

Stockholm

Är framme i Sthlm nu, ska checka in på hotellet, hörs sen!

Så här känner jag mig right now


Roligt va namnet!

Sjukt barn, sjunga dåligt.

C ya later!

Hej bloggen! Har studiedag idag så jag tänkte åka in till Malmö jag ska på *************. Berättar mer om det när jag kommer hem. Imorron åker jag till Sthlm åker kommer bara mobilblogga därifrån, men som sagt, jag bloggar mer när jag kommer hem! <3
puss <3

I höstas ^^

Roligt va namnet!




Magazine

Vet att det är många som bloggat om de här omslaget till Harper’s Bazaars januari nummer. Leopard är så jävla snyggt! Någon som har tips om något snyggt man kan ha på sig på nyår? Allt jag vill ha är slutsålt!

Facelook


Dance in the dark

Har laddat inför provet imorron, det är därför jag inte bloggat så mycket idag, men imorron lägger jag upp dagens outfit och sånt, but thats tomorrow!
Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa en bok,

godnatt!



Emma med röda mulen

Usch, vad jag är förkyld! Hoppas det går över till helgen för du ska jag åka till Stockholm! Julshoppa ;) Ska ju även träffa Nanna.
Just ni sitter och och tittar på bilder från Brasilien, gud vad jag vill till värmen igen, men ska förmodligen åka dit igen nästa år. Här kommer bilder från när jag va vid Foz do Iguasu.





Flashmob Citytunneln

I söndags gjorde man Malmös största flashmob på sentralstationen, min kompis va med och dansa. Cool video, va? Älskar flashmobs!

Love this look

Älskar den här looken. Sotade ögon är bland det snyggaste som finns och ännu snyggare om man andvänder skimrande silver-skugga till. Det skapar illusioner av att man har djupare ögon. Mac har en snygg silver skugga med mycket pigment i.

Min första videoblogg

Kanske inte världens bästa- men jag försökte iallafall! :D

Walk and talk like a maschine


Hej, pluggar som en galning inför prov och sånt som kommer i veckan! Så räkna med lite färre inlägg den här veckan. Försöker vara så aktiv som möjligt!
hör sen ♥♥

Pringle of Scotland Fall 2010

Nu börjar bilder från pre-fall kollektionerna trilla in, och först ut var Pringle of Scotland. Gillar mixen av jordfärgerna, pälsdetaljerna och de stickade plaggen.

Green

Baby, i'm freaked out and i don't give a damn

Crazy day

Är tillbaka från Malmö nu. Det blev verkligen en lång dag! Citytunneln invigdes idag och det va show och kungen kom och blablabla... Kom inte alls till malmö för att titta på det, men det blev så iallafall :p
Har hittat en jacka jag ska köpa i sthlm, en från stadium som va slut i hela skåne, så kommer köpa den där!'

Lördag

Godmorron alla mina faanz!
Idag ska jag till Malmö och kolla i lite affärer, jag ska inte köpa något, för jag sparar mina pengar tills jag åker till Stockholm nästa vecka. Så nu ska jag bara titta vad som finns, så kan jag köpa det i sthlm.

Facelook


Look of today

Mössa- Zara Kofta- Vero Moda Linne- H&M Kjol- Gjort själv Skor- LaRedoute

DVF Spring 2011

Idag längtar jag extra mycket till våren och sommaren eftersom jag tycker all snö och kylan kom alldeles för tidigt :( DVF bjuder på chockrosa läppar, slät hy och slarviga knutar- Snyggt!

Vicktoria´s Secret 2010

Nu är det dags för..... Victoria's secret fashion show 2010! så i 41 minuter och 13 sekunder kommer jag att sitta här helt hänförd. igår visades den ju på tv i USA, och i sverige brukar den sändas kring nyår. men jag har satt ihop en liten spellista via youtube åt er, för den som inte vill vänta eller ladda ner (fy skäms hehe). klicka här för att se! :)

Snow

Herreguuud vad mycket snö det är! Det snöar och det snöar, det slutar aldrig! Eftersom jag har varit sjuk nästan hela veckan har jag egentligen inte så mycket att skriva om, så här kommer någon vecka gammal bild :)

U.K Elle?

Sitter och bläddrar i Engelska Elle och jämför skillnaden mellan den engelska och den svenska. Svenska Elleskriver mycket om mode och har mycket bilder, de ger även mycket tips. Medans engelska har annonser i mer en halva jävla tidningen och skriver typ ingenting om mode?! Jag menar, man vill ju läsa om mode när mman köper Elle, man vill inte se jävla massa annonser? That´s my opinion.

1 December

Idag är det tjugotvå dagar kvar tills jag fyller och, och tjugofyra till jul! Längtar jättemycket.

RSS 2.0