Diors nya Escale dofter


Vecka 27 släpper Dior de nya Escale perfymerna med doft av vanilj, kryddneljika och mysk. Jag har alltid gillat Diors perfymer, och de här luktar nog väldigt gott.
739 kr.

Kommentarer
Postat av: Emilia

En massa härliga dofter ja!



Hej!

Ajjdå, då vet du ju också hur det är och känns!

Vad skönt att få prata med någon som fått genomgå precis samma sak, även fast det absolut inte är så roligt med sjukhus precis.. Jag opererades sent på kvällen, fick mycket lugnande tabletter innan så jag var typ redan borta när de körde ner mig till de på narkos och när de gav mig syrgaset så somnade jag direkt och sedan vaknade upp utan blindtarm.. En sån himla häftig känsla på något sätt ändå, men jag kräktes inte alls som du gjorde! Jag hade bara feber och infektionshalten steg upp till skyarna:/

När du kom in på akuten, la de in dig på sjukhuset direkt? och sedan operation på natten? Och gjorde du också en blindtarmsoperation med titthål ?:)

Åh uschdå.. det var nära ögat alltså, läskigt! fast var ungefär samma för mig med, eftersom jag känt av det i 1 år men aldrig varit något sen den fredagskvällen bröt allt bara ut! Så det går snabbt!



Skolan? vaa! Inte okej, man har ju jätte ont efteråt!! Sjukt ju, vilken läkare där alltså.



Själv så blev jag sjukskriven i 2 veckor, så låg inne på sjukhuset i 2 dagar och sedan hemma resten av tiden och bara vilade! Hade så ont hela första veckan så det finns inte, men inte nu längre.!



Vad roligt att du hörde av dig :)

Nawwe tack va roligt att höra, blir jätte glad <33

2010-11-02 @ 08:29:49
URL: http://beautylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0